Syawal ke 5

Syawal ke 5. Kerja seperti biasa.
Roger roger dengan Di nak jumpa kat Sogo.
Gi makan kat Suma.

WP_20150721_13_15_54_Pro : : Saya ambik Set C RM39.75. Paling win Oyster Cheese Yaki tu. Dap! : :

WP_20150721_13_16_02_Pro : : Di ambik Set B. RM32.85. Main ia Salmon Teriyaki : :

WP_20150721_13_58_51_Selfie

Jumpa tak lama sangat pun. Yer la lunch time kan.
Tapi sempat la gossip sebakul dua. Hiks.

Malam tu hantar Mama & Yaya kat KL Sentral.
Depa nak balik Taiping naik train.
Kejap je dah berakhir Aidilfitri kan?
Semua pun dah kembali ke rutin harian sedia kala.

WP_20150721_20_56_30_Pro

Taken with Lumia Selfie

WP_20150721_001 : : Lepas Yaya naik train saya whatsapp gambar ni. Caca nak letak icon sedih katanya : :

WP_20150721_21_21_42_Pro : : Sebelum train gerak sempat lagi bye bye via video call : :

Bye sayang. Nanti kita jumpa lagi k?
By the time entry ni keluar, saya dah balik Taiping pun minggu ke 2 Ogos tu hehe.

IMG-20150726-WA0001 : : Singgah makan. Tu Ocah tu buat perangai la tu. Bukan anak sendiri pun saya dah pening. Kalau anak sendiri mau hari hari saya jadi tarzan kot. Hiks : :

Nah kompilasi video masa Raya yang saya sempat record.
Macam biasa la, kamera murah, gambau pun gegau gegau.
Takpela, janji hado. Dan suara mengilai ngilai mak eloi eloi saya tu pun abaikan jugak la yer.

Selamat tinggal Syawal!
Panjang umur insya Allah kita jumpa lagi ya?
Terima kasih di atas kenanganmu!

4 thoughts on “Syawal ke 5

Comments are closed.