Migraine di Medan

On the way balik ke hotel dari Taman Buaya tu, mintak Pak AB berhenti tepi jalan sebab nak beli air tebu.
Siap Pak AB stop dekat orang yang jual air tebu paling sedap katanya.
Dia cross jalan dan tolong belikan.
Memang sedap ah pekena air tebu panas panas ni.
Yer, Medan panas!!!

WP_20150228_17_48_26_Pro : : Air tebu : :

Taken with Lumia Selfie : : Si pencinta air tebu : :

Sampai hotel migraine semakin nyut nyut nyut.
Mandi apa semua, telan panadol pun tak kurang.
Ingatkan malam ni nak keluar lah ronda ronda cari makan.
Tapi memang tak larat dah.

Bagitau Syafiq, tapi pastu boleh budak tu keluar merayap sensorang sampai pukul 12 tengah malam.
Ish ish.
Bukan apa, ramai kata Medan ni lain macam sikit kalau compare dengan negeri lain kat Indonesia ni.
Senang kata macam bahaya la.
Pencuri dan pukau. Huhu.
So tak digalakkan berada di jalanan lepas pukul 9 malam.

: : Room service je lah sudahnya : :

: : Nasi Goreng Nanas, Mee Indomie, Fries, Coke dan Susu Panas. RP66,000 : :

Sambil makan sambil mengadu kat group Kita Kita Aje.
Faizal hantar ni. So nak share dengan korang yang selalu sakit kepala dan migraine macam saya.

IMG-20150301-WA0002

IMG-20150301-WA0003

Alhamdulillah esok pagi bangun migraine hilang dah.
Sebab saya ni kadang dah tidur 1 hari 1 malam pun still sakit gak kepala.
Memang stress ah kalau gitu.
Ni dah totally hilang seronok la, sebab hari ni nak shopping!

: : Sebelum tu breakfast dulu 🙂 : :

: : Tempat makan ia kecik je tapi bersih dan tak crowded. So no komplen : :

3 thoughts on “Migraine di Medan

  1. mak sy baca doa ni lah kalau tetibe sy sakit kepala ke ape kat umah. baca sambil letak tangan atas kepala, angkat, letak balik pastu baca lagi. rasanye ade 10 kali kot dia buat.. memang alhamdulillah terus baik 🙂

Comments are closed.