Jamuan Hari Raya RSA

Belum cukup 2 minggu raya RSA dah buat Jamuan Raya.
Syawal ke 13.
Sebab tau nanti lambat lambt mesti banyak department lain buat, so taknak bertembunglah gitu.

Macam biasa saya one of the yang akan sibuk sibuk itu ini di hari kejadian.
Pepagi tu datang office pakai baju biasa sebab tau nak menyinsing lengan di dapur buat itu ini.

: : The bibiks : :

WP_20150729_09_29_21_Pro : : Kak Aida dengan apronnya : :

Menu yang disajikan…

: : Nasi Tomato : :

: : Soto : :

: : Ketupat Palas dan Serunding Daging : :

: : Vegetarian Mee : :

: : Roti Jala Kari Ayam : :

: : Buah buahan : :

: : Sagu gula melaka : :

: : Aneka kek : :

: : Biskut Raya : :

: : 3 in 1 : :

: : Teh O Panas dan Minuman Sejuk : :

: : Dan paling wajib. Mieng Kham. Hehe : :

Meriah ke idok food nya? Bagi saya meriah lahh.
Tapi saya pun tak makan banyak sangat.
Cuit cuit rasa je la.

Sebelum orang datang, kita bergambar la dulu.
Oh tema hari kejadian ialah BATIK.
Ni semua yang beli kain kat saya masa saya meniaga kain dari Medan tu haa.
Macehh la korang beli kain kat iolls hehe..

: : Pose gediks nama diberi : :

: : Gambar kat atas Kak Yam & Liyana takde. Nah snap lagi sekali. Ada je la yang nak photobomb kannn. Sabo je la : :

C360_2015-07-29-16-35-55-712 : : Saya dan Liyana.  Adoilaa Tuty tu. Gemar benar photobomb haaa : :

WP_20150729_16_53_00_Pro : : Kain baju saya tu of coz dari Medan sana hehe. Tudung dari HijabsbyHanami : :

: : Sapa la yang snap gambar blur ni haaa. Saya dan Tuty. Women in Red. Gitu : :

20150729_125834 : : Saya dan Azman. Penyambut tetamu : :

IMG-20150729-WA0009 : : Semua berebutan nak bergambar dengan DGNSY : :

: : KakLin & Ayu pun hadir memeriahkan suasana : :

: : Sebahagian warga RSA : :

IMG-20150729-WA0008 : : Sakit perut saya gelak tengok gambar ni, sebab motip la kepala Faizal tu belakang kepala Kak Gee? Tetiba nampak sign peace je. Hiks : :

Baju Kak Gee pakai tu baju saya. Sebabnya Kak Gee tak sempat gi hantar tempah kain yang dia beli dari saya tu.
Beli kat saya bulan Februari, bulan Julai pun tak dihantarnya jahit lagi.
Tu saya bagi pinjam. Kebetulan sama dengan baju Kak Aida. Sesaiz kita yer KakGee?

Pastu bergambar 3 ketul dengan Kak Gee & Kak Aida.
Dua ni kawan gaduh dan kawan meluahkan perasaan.
Sayang depa sesangat.
Gambar ni semua Faizal yang tolong snapkan.
Rajin pulak dia dok snap berkali kali haa..

IMG-20150729-WA0012

IMG-20150729-WA0013

Lepas tu memula la memasing sengal.
Tah memacam pose merepek keluar.

: : Dah kenapa Kak Aida makan ayam guna hidung. Hiks : :

: : Cuba Encik bayangkan, dia itu diketuknya kepala saya. Kalau perlahan begini tak mengapa : :

: : Tapi kuat begini. Kalau Encik jadi saya takkan Encik tak marah? : :

LOL!