#Zturns36 : Cafe Lapis

Destinasi terakhir untuk hari ini!
Phewww…

Lepas solat maghrib terus pegi ke Cafe Lapis untuk dinner.
Saya usha Cafe Lapis ni lama dah dalam instagram.
Baru berkesempatan nak pegi.
Tempatnya kecik je pun. Tapi sesuai la untuk lepak santai bersama keluarga.

WP_20150603_21_07_27_Pro

IMG_3407

WP_20150603_21_05_18_Pro

: : Nampak macam Encik Z dalam restoran kan, tapi sebenarnya terpisah dengan cermin tu. Encik Z duduk kat belah luar tu nak memvapor la apa lagi : :

: : Menu pun tak banyak sangat choice : :

WP_20150603_21_04_57_Pro : : Sementara menunggu order, boleh membaca dulu. Membaca kan jambatan ilmu #tetiba : :

WP_20150603_20_21_40_Pro : : Long Black RM6.50 : :

WP_20150603_20_22_03_Pro : : Caramel Apple Float RM8.00. Sedap : :

WP_20150603_20_21_49_Pro : : Mini Pizza Balls RM7.00 : :

WP_20150603_20_23_30_Pro : : Lasagna RM20.00 : :

DSCN0157.jpg
: : Orange Chicken RM18.00. Sedap sangat! : :

Taken with Lumia Selfie : : Makan share share je, takut tak habis sebab saya macam kenyang : :

IMG_3409 : : Pecan Caramel Cheesecake untuk birthday boy. RM9.90. Sedap! : :

IMG_3411 : :  Happy Birthday Mohd Zalmi! Dia cukup marah saya panggil dia nama je. Eleh.. tu pun nak berkira : :

IMG_3413

WP_20150603_20_48_57_Pro

Taken with Lumia Selfie

WP_20150603_21_06_06_Pro : : Dah boleh harap dah kalau mintak Yaya pegi bayarkan bil : :

WP_20150603_21_10_35_Pro : : TQ adik waitress yang tolong snapkan gambar : :

Sehari suntuk berjalan. Penat tapi seronok.
Cover banyak tempat dalam satu hari.
Tapi satu hari punya jalan, pun tetap duit mengalir macam air.
Ni la zaman sekarang kan, serba serbi pun duit ha..

Anyway, Selamat Hari Lahir Husband.
Semoga awak panjang umur, dilimpahi rezeki berlipatganda, dipermudahkan urusan dunia dan akhirat, sentiasa dalam rahmat dan redha Allah SWT.
Terima kasih sebab jadi suami yang terbaik untuk saya.
Walaupun saya ni macam macam dan kadang tu peel terhapa hapa ntah, tapi tetap la awak hadapi dengan senyuman #yeke?
Semoga hubungan kita sampai syurga, amin…
Love you! ^__^

2 thoughts on “#Zturns36 : Cafe Lapis

Comments are closed.