Tanah Aina Fahad – Part II

DSCN9763 : : Lepas berendam terus lapar, bila dapat makan ni memang nyam nyam sangat lah : :

Lepas makan, mandi apa semua, pastu saya membuta.
Dah petang redup sikit la kan, syok la nak membuta ha.

: : Lepas tu sambung feeling. Kali ni feeling nak kawin dengan anak raja : :

: : Menunggu putera idaman tiba : :

: : Bila dah tiba ambik kau haa punya la laju ia berayun : :

: : Lepak borak sementara tunggu maghrib dan dinner. Sian Abang Mohd Noor demam masa ni, dok melepek dalam khemah je : :

IMG-20150503-WA0019 : : Dinner lambat sikit pulak katanya. Menanti la dalam kepasrahan sebab hujan huhu : :

: : Nak pegi dinner. Hujan mula turun lebat mencurah ke bumi : :

: : Dinner : :

: : Layan borak dengan mamat ni. Apa ke namanya lupa pulak saya, tapi namanya macam India. Tapi dia orang Nepal. Masa ni yang kejadian gempa bumi tu. Dia taktau untung nasib isteri dan anak dia. Kesian kan : :

Tu Abang Mohd Noor dah keluar dari khemah tapi still berselubung.
Sesekali berpisah dengan isteri, sampai demam dibuatnya hehe.
Malam tu kitorang lepak borak sampai dekat pukul 1 pagi.
Best ah macam macam cerita keluar.

Cerita percintaan la, cerita sejarah kat B** la, cerita hantu paling best.
Meremang kejap dengar cerita Abang Kamarul.
Hantu datang ikut dia sampai balik rumah huwaaaaa..

: : Breakfast esok paginya : :

: : Nasi lemak sambal hitam. Sampai 2 bungkus saya bedal sebab sedap sangat! : :

: : Merokok membahayakan kesihatan yer anak anak : :

: : Sign autograph : :

Pastu mandi dan bersiap siap untuk bergerak pulang.
Kena gerak awal sebab memasing ada hal lain pagi tu.

: : Jangan lupa layan buai seround dulu : :

: : Mamat Nepal tu siap pakai spek haa pastu berdiri tegak bergambau : :

Walaupun cuma 2 hari 1 malam, tapi saya rasa berkualiti sangat masa together gether tu.
Kekira penuh pengisian la sembang gitu gini.
Walaupun satu office, tapi bukannya sokmo ada masa nak duduk sembang borak ceni kan.
Memasing cadangkan buat lagi trip ceni.
Insya Allah, nanti Normaya usahakan yer..

WP_20150503_11_58_11_Pro : : OTW balik tu singgah tepi jalan beli nangka madu : :

WP_20150503_11_55_01_Pro : : Nak beli half boleh, nak beli yang dah dikopek pun boleh : :

WP_20150503_11_54_52_Pro : : Saya beli yang dah dikopek tu. 3 bekas RM1. Manis dan sedap. Tapi tak boleh makan banyak. Angin pula nanti : :

WP_20150503_11_58_00_Pro : : Nampak tetepi jalan ceni, tau lah kat situ ada jual nangka madu : :

Perjalanan pulang ke KL lancar.
Dalam 2 jam dah sampai. Drop Kak Gee kat rumah ia, dan kami terus berdesup pulang ke Jasmine.

2 thoughts on “Tanah Aina Fahad – Part II

  1. ooh akak kat sana leh hisap rokok eh? I thought sbb dia eco resort so no smoking ke apa..takut boy sangap plak ajak g sana hahaha..tmpt menarik tu leh pegi release tension

Comments are closed.