Blog Maya Dot Com

Jumpa Ernie Zuraida

Ramadhan ke 19.
Janji dengan Ernie Zuraida nak pegi lepak mengopi jap sebelum ia balik Kulim.
Ernie balik Malaysia lepas habis pantang 44 hari dan sekalian beraya kat sini lah kan.

Jumpa kat The Coffeebox Cheras. Situ yang paling dekat dengan rumah mertua ia.
Haa hari yang sama ni lah yang saya dengan Encik Z berbuka makan cucur bawang ikan bilis tu he he.

WP_20150706_22_37_51_Pro

WP_20150706_21_45_55_Pro
: : Nama je mengopi tapi saya order air tembikai : :

WP_20150706_21_46_19_Pro
: : Wantan mee dry. Tapi tak boleh lawan yang kat foodcourt Sogo tu. Situ paling win! : :

Saya ni kan, plan nak pegi Mesir tu macam dah samar bayangan.
Ada la a few masalah gitu gini yang saya macam dah tak simpan harapan dah nak pi Mesir bulan 12 ni.
Tapi Ernie dah memberikan sinar harapan yang baru.
Terharu sungguh sob sob sob.
Semoga Allah SWT permudahkan urusan dan rancangan kami itu.
Amin…

WP_20150706_22_33_39_Pro
: : Antara sahabat terbaik yang pernah saya jumpa : :

WP_20150706_22_34_10_Pro
: : Nur Ain’ Syah yang dah besar keletah : :

Balik singgah rumah mertua Ernie sebab nak jumpa Nur Imaan’ Syah.
Cepat besar sayang, jadi anak yang solehah.
Dengar cakap Ayah & Ibu, k?

WP_20150706_22_50_40_Pro

Kawan kawan DSK, nanti kalau ada kesempatan jom gather gather masa raya nak sebelum Ernie balik Mesir.
Kita wasap wasap nanti ek?