Hujung Ramadhan

27 Ramadhan.
Berbuka di Boat Noodle Publika.
Tapi sebab tak buat reservation, mendapatlah pukul 8 malam baru dapat makan.

WP_20150714_20_02_32_Pro
: : New Product katanya. Egg Noodle : :

WP_20150714_20_07_38_Pro
: : Memula ingat nak ambik Ice Tea Blended tapi takut tak sedap, so ambik yang biasa sudah. Sedapnyaaa : :

WP_20150714_20_08_43_Pro
: : Ambik 2 pinggan cukup. Pastu ambik Thai Salad : :

???????????????????????
: : Selfie di Ramadhan ke 28 : :

WP_20150715_20_25_37_Pro
: : Berbuka makan KFC, tergoda dengan iklan TV lalu ambik ayam kicap tu. Tak sedap langsung. Macam makan ajinomoto sesaja. Air tembikai katanya, tapi macam air ubat. Pfftt : :

WP_20150716_09_42_22_Pro
: : Syawal ke 29. Ambik kuih tart sedap dari Syikin. Siap dihulur angpau raya untuk Yaya. TQ Kin : :

WP_20150716_19_29_27_Pro
: : Ramadhan terakhir. Berbuka telur dadar, ikan bilis goreng, ikan masin dan sardin. Ikan keli & ayam masak merah beli kat cafe office. Dapat jugak berbuka puasa dengan Mama & Yaya : :

WP_20150716_20_41_02_Pro
: : Encik Z beli pop pop untuk anak anak main : :

WP_20150716_20_46_47_Pro
: : Melepak di playground di malam raya : :

WP_20150716_20_54_00_Pro
: : Ocah main jongkang jongket : :

WP_20150716_20_52_02_Pro
: : Budak budak apa kisah malam raya ke, malam tak raya ke, main je la keje depa kan : :

WP_20150716_21_14_49_Pro

: : Pastu main bunga api : :

nur
: : 3 Nur : :

WP_20150716_23_06_06_Pro
: : Ocah dan ayah bergurau senda : :

Ramadhan telah berlalu.
Selamat tinggal Ramadhan.
Semoga panjang umur saya, kita jumpa lagi di tahun depan ya?

3 thoughts on “Hujung Ramadhan

  1. tak sedap eh ayam kicap tu?
    mujur tak beli.
    Ambik hot n spicy biasa je tu ari.

  2. Minggu lalu baru ke KFC…nak beli tak beli sama banyak ayam masak kicap tu…

    Tapi tak beli…sedap yang lama lagi la yer…

Comments are closed.