#Zturns36

Mengadanya nak hashtag gitu. Hiks.

Cuti sekolah 2 minggu ni korang apa plan?
Pegi jalan jalan atau santai santai kat rumah saja?

Cuti kali ni saya takde plan trip ke mana mana pun.
Satu, bajet ciput. Dua, nak jimat cuti.

Tapi hari ni birthday Encik Z. So ambik jugaklah cuti sehari, reronda KL.
Sabtu ni pun ada plan jugak. Sabtu depan pun ada plan jugak.
Tapi gitulah, dalam KL saja.

Selamat bercuti pada yang bercuti.
Pada yang bekerja, selamat bekerja k 😉

2 thoughts on “#Zturns36

Comments are closed.