Sopoong

WP_20150515_13_09_16_Pro : : Good Food Reminds Me of Mom. Of coz lah kan. Kot good food tetiba teringat musuh atau ex boyfriend, sesuatu sangat kot. Hiks : :

Dah lama sangat tak keluar dengan My Girlfriends.
Memasing bz macam ke hapa ntah.
2 minggu sebelum tu ada keluar tapi bertiga je, Naza & Remember.
Hasin MC. Makcik tu dah pregnant anak ke 3. Alhamdulillah.

2 minggu lepas dah janji janji tetiba pulak Remember kena keluar dengan boss ia.
Lalu tak cukup korum lagi. Keluar lah pulak bertiga without Remember.
Venue yang sama gak, Quill Mall.
Tapi kali ni kitorang makan kat Restoran Korea bertajuk Sopoong.

WP_20150515_13_58_53_Pro

Taken with Lumia Selfie : : Cover lah memacam topik since dah lama tak jumpa : :

WP_20150515_13_11_37_Pro : : Halal Meat. Jadi janganlah ragu ragu, ayuhlah makan : :

WP_20150515_13_11_51_Pro : : Set pun ada jua : :

WP_20150515_13_17_28_Pro : : Ice Lemon Tea RM5.50. Orange Juice RM5.50. Green tea termasuk dalam set : :

WP_20150515_13_16_09_Pro : : Haemul Ramyeon + Kimchi Topokki + Green Tea RM13.90 : :

WP_20150515_13_22_38_Pro : : Bulgogi Jeongol Beef + 3 Kimchi RM42.90 : :

WP_20150515_13_18_28_Pro : : Sebelum makan pakai apron dulu : :

WP_20150515_13_28_01_Pro : : Tetiba haa api kuat nak tersambar muka. Tskk.. : :

WP_20150515_13_29_53_Pro : : Anak sapa laaa makan sepah sepah ni ha. Naza dah marah, dekat la sikit mangkuk kau tu! Huhuhuhu.. : :

Sebutan Sopoong ni bukan So-po-ong tau.
Tapi So-fhoong. Oooooo…

Memandangkan saya ni tak cerewet pasal makan, so boleh je la telan food ni semua.
Mokata pi Korea esok, takde masalah la pasal food.
Tapi Encik Z tu saya merisau sikit la.
Haihhh bila la ada rezeki nak pegi Korea.
Tengok semorang dah pegi haa.. Siap ber repeat repeat sat pi winter, sat pi autumn, sat pi spring.
Jeles sungguh.

3 thoughts on “Sopoong

  1. Jom Maya.. Korea.. Hihi.
    By d way… slalu gak Mya ke Quill Mall tu yer.. tp tak terjumpa plak kita. Hihi. Tp aiols slalu gi ari Jumaat je le.. http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif

Comments are closed.