Sanah Helwah Ya Zamihartini!

13 Jun hari tu birthday KakTin yang ke 37 tahun (suka hati letak umur orang hehe)
Pepagi saya whatsapp wish sampai Payiet tanjat sebab ala ala menjerit di pagi hari gitu hiks.

Memandangkan dah nak puasa, so set nak lepak makan makan sesama.
Tapi 3 hari sebelum puasa ni memang saya membz time lunch hour.
So decide nak pegi lepas office hari Isnin hari tu.
Dan memandangkan juga poket Payiet dan saya agak koyak, so pegi makan kat Lanai je lah.
Nanti kitorang kaya raya, kita pi makan tempat best best eh, KakTin?

Oleh sebab semua macam mengenyang, so order lite lite sudah.
Sharing sorang sikit sambil update cerita terbaru.
Saya dengan Payiet emosi pasal Pelamin Fantasia.
Tak suka lah Rosyam Nor tu. Benda tengah serius kau macam main mainkan, buat buat lawak. Pls. Me dont like.

IMG-20150615-WA0009 : : Soursop & Ambra Special : :

IMG-20150615-WA0008 : : Mushroom soup : :

IMG-20150615-WA0011 : : Kaise Salada. Sedap : :

IMG-20150615-WA0019 : : Rojak Buah : :

IMG-20150615-WA0005 : : Banana fritters : :

IMG-20150615-WA0012 : : Durian springroll : :

IMG-20150615-WA0006 : : Birthday girl yang sentiasa ceria : :

IMG-20150615-WA0004 : : Ni je yang mampu kitorang bagi Kak. Matiklah harga pun tak cabut hehe : :

IMG-20150615-WA0007 : : NM, ZOB, FMMN : :

Sanah Helwah KakTin!
Semoga panjang umur, dilimpahi rezeki, dipermudahkan urusan dunia akhirat dan sentiasa dalam rahmat serta redha Allah SWT.

Love!!!

3 thoughts on “Sanah Helwah Ya Zamihartini!

Comments are closed.