Kaw Kaw Burger

Percaya atau tak, saya dengan Encik Z tak pernah lagi makan burger bakar?
Tak tau la kot pernah tapi kitorang yang tak sedar he he.
Ada la dulu yang pegi Burgerbyte tu, tapi kat situ takde la pulak tulis besar besar kata burger bakar ke hapa kan.

Kali ni saya betul punya pegi makan burger bakar yang memang confirm dibakar.
Iaitu Kaw Kaw Burger, dengan tagline Malaysian Original Burger Bakar.
Tapi pegi dengan KakTin & Payiet. Hampun Encik Z, lain tahun kita pegi together gether ek.

Saya pegi kedai yang kat Quill Mall sana.
Katanya ini 1st franchise yang dalam shopping mall.
Yang lelain tu semua pun kat luar.

Kedai nya kecik je pun, tempat duduk pun very limited.
Nasib baik sampai sampai je ada seat kosong.
Saya bagi arahan gitu gini, lalu KakTin & Payiet pegi order.
Amboi arahan kata kau..

WP_20150506_12_59_48_Pro

WP_20150506_12_57_44_Pro : : Menu : :

Taken with Lumia Selfie : : Kesayangans : :

WP_20150506_13_25_57_Pro : : Air beli 1, share bertiga hehe : :

WP_20150506_13_25_27_Pro : : Beef Cheezy Ala Carte RM14.90 : :

WP_20150506_13_25_44_Pro : : Lamb Baconizer Set L RM22.50 : :

So cemana? Sedap ke?
Aaaaaa sedap sangatttt..
Daging juicy, cheese meleleh, roti lembut, fries rangup.
Memang nikmat ah kekunyah dalam mulut.
Wajib la nanti heret Encik Z datang sini try test.
Cuma tu la, harga agak nangis sikit hu hu.
Sesekali ok la kan. Seselalu kalu, pengsan..

4 thoughts on “Kaw Kaw Burger

    • aah agak kecik sebeno nya burger tu. kalau lelaki makan aku rasa mesti tak cukup.
      tapi memang sedap la. berbaloi baloi..

Comments are closed.