Gambar dari Kamera Mama

Macam biasa bila Mama turun KL barulah saya transfer semua gambar dari kamera Mama ke pc.
Dok belek belek jumpa gambar Yaya masa masuk memacam pertandingan hah.
So update lah kat sini buat kenang kenangan.

: : Ni Yaya buat persembahan sajak untuk PIBG. Gambar blur dan satu satu ni je pulak huhu : :

: : Balik persembahan pegi makan kat The Gate Cafe : :

Gambar baju kebaya kuning ni Pertandingan Bercerita Bahasa Arab.
Don’t play play, anak saya boleh cakap bahasa Arab.
Selalu pun dok cakap cakap dengan Ayah dia lah.
Dengan saya ni memang tak paham sepatah haram lah kan.

: : Kemain tebal mekap nya ha. Mommy pun tak reti mekap ceni : :

: : Muka nervous : :

: : Muka menghafal : :

: : Best friends. Semoga selamanya lah yer sayang : :

: : Another friend : :

: : Nampak debab pulak awak dalam gambar ni, Yaya : :

: : Ni gambar masa pertunangan Fais, sepupu saya. Cari gambar Yaya tak jumpa pulak dalam kamera ha. Jumpa gambar ni je. Complete adik beradik Mama. Al Fatihah untuk Pak Ndak & Pak Lang yang telah kembali ke Rahmatullah : :

Ni pulak masa pegi Bukit Fraser bulan 12 tahun lepas.
Baru perasan ada gambar gambar ni semua.
Sebab macam comel je anak anak saya ni, so letaklah kat sini buat kenang kenangan jua.
Nanti dah besar bila tengok mesti rasa rindunya time depa ni kecik 🙂

DSC09938

DSC09940

DSC09946

DSC09952

DSC09957 : : Bersilang kaki Yaya & Caca yer.. : :

OK ni semua entry seling selingan lah yer..
Masih gigih menaip cerita Manila. Sikitttt lagi.
Pastu nak sambung cerita Medan. Dan repeat Medan dalam masa sebulan.
Eh cerita celebrate birthday Mama kat Kurau Stone Fishing & Highland pun tak start lagi.

Orang sok sibuk cerita juadah berbuka puasa, shopping raya bagai, saya ni dok la hegeh hegeh update cerita 5 bulan lepas he he..

3 thoughts on “Gambar dari Kamera Mama

  1. kat mana kurau stone fishing tu?
    batu kurau?
    Ce citer sket..kut buleh pergi nanti ngan famili.
    Hihi.

    *tgh buat back 2 back mengkomen kat blog normaya nih. Haha

Comments are closed.