Agrofarmstay Bloggers Day : Part II

Program pertama hari ini ialah Guided Wedding Site Tour di mana ianya merupakan mock up Majlis Perkahwinan Ala Ala Tradisi Melaka gitu.

: : Pengantin lelaki : :

: : Pengantin perempuan : :

: : Pengantin lelaki dan perempuan. Sila fokus pada baju depa : :

: : Disambut dengan persembahan silat dari UTMM : :

: : Menyaksikan persembahan silat : :

: : Orang sibuk nonton silat, awok sibuk dengan handphone kat belakang yer, Normaya : :

: : Hiyahh huargh huarghh.. begitu efek bunyi memijak orang : :

: : Lepas tu terus berarak masuk ke dalam dewan untuk bersanding dan bergambar : :

: : Baju tradisional Melaka : :

: : Semua berebut nak bergambar dengan pengantin walaupun tu pengantin olok olok he he he : :

DSCN9883 : : Antara bloggers yang hadir ke program Agrofarmstay Bloggers Day ini : :

Settle kat dalam, belah luar pun ada jugak pasangan pengantin sedang bersanding.
Kali ni pakaian mereka kombinasi tradisional dan moden.

: : Saya tumpang posing : :

: : Lots of love dari blogmaya.com ! : :

: : Masuk dalam dewan eh eh dah ada pengantin lain pulak. Meriah sungguh : :

WP_20150516_13_30_42_Pro : : Makan time : :

: : Siap dapat doorgift macam wedding betul : :

: : Bari ni Pengurus kat Agrofarmstay ni. Dia kawin betul betul tau, jangan korang ingat dia kawin memain pulak hiks : :

: : Isi doorgift 1 : :

: : Isi doorgift 2 : :

Meriah! Kenyang asyik dok mengunyah kudap kudap je 🙂

5 thoughts on “Agrofarmstay Bloggers Day : Part II

  1. kalau ade jodoh dan umur nan panjang, saye sok nak kawen pakai gini laa cadangnye dari dulu… naaakkkk..

    cocok sanggul kat tudung, tak pedulikkkk hahaha *hentak2 kaki*

Comments are closed.