Agrofarmstay Bloggers Day : Part I

15 – 17 Mei tempoh hari saya dapat jemputan ke Agrofarmstay Bloggers Day di Melaka sana.
Bertolak lepas kerja hari Jumaat tu. Highway punyalah sesaknya huhu.
Program bermula pukul 8 malam, tapi saya ni pukul 10 malam baru sampai haa.
So terlepaslah Ice Breaking, Briefing about Agrofarmstay & Wedding Concept and Product Knowledge.
Sampai sampai terus dinner je.

WP_20150515_21_35_07_Pro

WP_20150515_21_43_44_Pro

WP_20150515_22_16_35_Pro : : Lepas tu check in : :

Jom tengok bilik.
Saya stay kat River View 2 Bedded.

: : Selamat datang : :

: : Katil : :

: : Cermin corak jati : :

: : Almari : :

: : Bilik air : :

: : Esok paginya breakfast lontong lodeh. Sedap : :

Jom ikut saya jalan jalan sekitar Agrofarmstay ini sementara menunggu program bermula.
Kita jalan belah depan dulu k.

FSCN9840 : : Laluan ke bilik bilik penginapan River View 2 Bedded : :

: : Bilik penginapan River View 2 Bedded : :

: : Saya stay di bilik nombor 2 : :

: : Peta sekitar Agrofarmstay : :

: : Laluan masuk dari arah jalan besar : :

FSCN9841 : : Laluan masuk ke arah chalet : :

FSCN9830 : : Agrofarmstay Bloggers Day : :

: : Yang ni Garden View 8 Bedded : :

: : River View 6 Bedded : :

: : Parking yang luas : :

: : Lobi : :

Namanya Perigi Laman Puteri.
Kalau dapat dibersihkan cencantik mesti lagi molek kan?

 

One thought on “Agrofarmstay Bloggers Day : Part I

  1. Ye la ..along rasa depa perlu perbaiki struktur kemudahan kat agrofarmstay ni kan…bagi nampak cantik lagi…baru ramai yang nak bercuti kat sini

Comments are closed.