Blog Maya Dot Com

Chiang Mai : The Harbour

Belakang hotel kitorang stay tu ada tempat nama The Harbour.
Memang 3 kali balik malam tu dok lalu sini je la.
Malam terakhir lepas Khantoke Dinner tu Masy ada je ajak saya melepak.
Tapi saya yang kemalasan huhu.
So rancangan dibawa ke hadapan. Kami pegi pagi pagi alam hari terakhir sebelum terbang pulang ke Malaysia.

Tempat ni lawa. Basically ia adalah tempat makan yang malam malam orang melepak memabuk.
Dan ada jua kedai kedai yang jual baju, mekap, aksesori bagai.
Bangunan pulak warna warni. Dan setiap bangunan diberi nama ikut Harbour yang terdapat di seluruh dunia.
Kekira memang happening ah tempat ni.
Malam malam kitorang tengok tu pun penuh je orang.
Siang siang macam sunyi la. Dah sapa pulak nak mabuk pepagi kann.

WP_20150128_10_40_49_Pro

WP_20150128_10_39_47_Pro : : Astaga.. Ini namanya ostajah jadi jadian : :

: : Biru kuning lambang kejayaan…. #tetiba : :

WP_20150128_10_44_16_Selfie : : Abang Spiderman! : :

chiangmai : : Teringat ada scene filem Spiderman yang Peter Parker kissing kissing dengan Mary Jane. Awww : :

: : Cermin besar : :

: : Kerusi comel : :

: : Kedai jual barang kecantikan. Beauty Buffet nama diberi : :

: : Catnip. Teringat Katniss Everdeen yang lawa itu : :

: :  Tapi saya bukan pencinta kucing. Tumpang bergambar aje : :

cats : : Tersembul habis pinggul dan kepala lutut makanya marilah crop : :

: : Jambu benar awak wahai doktor gigi : :

: : Ksatria baja hitam kan? : :

: : Selamat datang ke The Harbour. Yang ni belah depan dari jalanraya : :

: : Kalerful sangat dalam ni. Meriah dan comelss. Kitorang pun comelss jugak kan? Heee…  : :

: : Barcelona, Spain. Memang takkan sampai lah di alam realiti : :

: : Ni view di sebelah kiri : :

: : Macam kat Australia kan? #walhaltakpenahsampaiAustraliapun : :

: : Feel feel gadis desa angkut air dari telaga : :

: : Ku lihat hijauuuuu : :

10952568_10153635602224498_6435080112309736852_n : : Teringat lagu Menghapus Jejakmu Peterpan : :

Pendek kata, memang cantiklah The Harbour ni.
Nak bergambar photoshoot ke memang sesuai sangat.
Tapi tu la, ia jauh dari town. Unless korang memang stay kat Hotel Garden Villa kami tu lah.

    One thought on “Chiang Mai : The Harbour