Blog Maya Dot Com

Chiang Mai : Market & Massage

Saya ada bagitau Amy yang saya nak massage.
Tapi katanya lepas makan tak molek massage, so dia suruh pi jalan jalan dulu.
Dia drop saya dan Masy kat Waroros Market.
Basically ia adalah local market yang jual pelbagai produk makanan.
Ayuh!

: : Saya beli tom yam spices ni. Sebab tak tahan nengok comel cute nya bila dipack ceni : :

: : Telur pink. Walaupun kau warna pink tak dapek lah kakak nak beli awak : :

: Pelbagai jenis teh dan serbuk halia : :

: : Suka jalan kat sini sebab produk semua pun meriah warna warni! : :

: : Upss cik khin pun ada : :

: : Awat termenung kak? : :

: : Ulat sagu kah itu? : :

: : Dry fruit. Bagitau je nak flavour apa. Semua ada! : :

: : Santol? Adakah buah sentul? : :

: : Kuningggg : :

Tengah jenjalan lagi tetiba terus jerit aaaaaa… Mieng Kam!
Apa lagi tergedik gedik la nak membeli.
Dah la si tukang jual tu punya la cantik, putih, wangi, mekap segala. #takdekenamengenapun

: : nak beli style biasa boleh, nak beli yang dah siap digulung dan dicucuk cucuk pun boleh. dan saya beli dedua sekali hahahhaha : :

: : Selain travelmate, Masy jua bertindak sebagai photographer dan tolong angkatkan barang. But excuse me, saya tak buli dia k. So pls : :

: : Hasil borongan : :

Settle shopping, terus ke tempat massage.

WP_20150127_16_35_41_Pro : : Massage kat sini : :

WP_20150127_16_35_52_Pro : : Segala jenis urutan ada ha. You name it, u get it. Gitu… Saya ambik Thai Body Massage. 2 jam. 400 baht : :

: : Urut sebelah menyebelah. Lalu berjanjilah kami sesama sendiri supaya tidak menoleh memandang di antara satu sama lain : :

OK la urutannya. Nak kata best sangat tak jugak, sebab saya rasa macam tak kuat sangat ah.
Tetap la jugak makcik urut kat Uptown Cheras tu terbaik setakat ini.

WP_20150127_16_19_33_Pro : : Lepas urut minum green tea halia : :

WP_20150127_16_27_39_Selfie : : Muka bertenaga dan berseri seri selepas diurut. Segala angin jin saka semua dah keluar he he : :

WP_20150127_16_33_07_Pro : : Singgah toilet selesaikan apa yang patut : :

WP_20150127_16_31_14_Pro : : Dalam toilet pun kau boleh gembira berbaring ria kan? Senang hidup : :

WP_20150127_16_33_46_Pro : : Feel feel ratu cantik turun tangga : :

Sampai hotel terus ngapp ngapp food yang dibeli tadi.
Pastu lepak lepak je sementara tunggu nak pegi Khantoke Dinner with Thai show malam sat g.

    One thought on “Chiang Mai : Market & Massage

    1. Suriaamanda

      alangkah rugi rasanya kalau x explore market dia…ada segala jenis market pergi je…mana murah dan berkenan boleh beli…lagi satu bab massage ni….memang la best giler…