Blog Maya Dot Com

Chiang Mai : Bamboo Rafting

Lepas makan saya dan Masy meneruskan aktiviti seterusnya iaitu Bamboo Rafting.
Kak Na sekeluarga tak join sebab pakej depa takde aktiviti ini.
Sebabnya tour agent yang kitorang ambik tak sama.
Cuma digabungkan menjadi 1 tour bila dah sampai Chiang Mai ni.
So depa kena lah tunggu kami.
Sebab sat sat lagi saya dengan Masy pulak kena tunggu depa.

: : Jeti menunggu : :

Ada a few laa rakit yang menunggu.
Q kejap je pastu sampailah rakit yang ditunggu bersama dengan 2 orang pendayung nya.

: : Ini pendayung pertama : :

Kemain ramah ajak bersembang walaupun kadang tak paham pun.
Bila dia tau kitorang dari Malaysia, terus dia jerit ‘Malaysia Boleh!’
Tanjat ostajah tau.

: : air sejuk mengalir deras : :

: : Tu belakang tu sorang lagi pendayung. Kira depan belakang lah ada pendayungnya : :

DSCN9201 : : Tetiba ia pose, lalu bertanya saya nak cuba tak mendayung? Haruslah Nak! : :

: : Dayung… dayung rakit… dayung ke hujung sungaii.. #laguhentamkeromo : :

: : Ni dah kenapa macam sexual harassment je berdiri dekat dekat niiii : :

: : Masy tu bukan macam nak mendayung, macam nak pukul orang je tu : :

: : Akar kayu : :

: : Tetiba gajah lalu : :

: : Kelihatan jua mak dan anak gajah : :

: : Oooo ceni ke cecara nak turunkan rakit? : :

DSCN9225 : : Ada orang jual strawberry : :

: : Kasut kami #tetiba : :

Dalam 45 minit jugak la aktiviti dayung mendayung ini.
Fun la, lain dari yang lain..

    One thought on “Chiang Mai : Bamboo Rafting