Blog Maya Dot Com

Wedding di PD

Ini cerita 7 Mac hari tu.
Saya pegi Port Dickson sebab nak attend wedding ayahanda Payiet.
Ayahanda Payiet tau. Bukan Payiet.
Konon nak gerak awal dari KL, tapi biasalah pong pang gitu gini lembab jugak keluarnya.
Lepas lunch kat area Rampai Biz Park, terus jelah zass ke Port Dickson.
Check in kat Port Dickson Golf & Country Club.

WP_20150308_12_09_12_Pro : : Reception : :

WP_20150308_12_09_24_Pro : : tenang je dengar bunyi air. ada fish besar cantik warna putih kat dalam : :

WP_20150308_12_09_30_Pro : : Lobi : :

WP_20150307_16_51_10_Pro : : Nah harga bilik. Saya stay kat Single Room (Studio) tu : :

WP_20150308_10_21_13_Pro : : Ada 3 blok kesemuanya. Saya stay kat Blok D tingkat paling atas. Hazab la mendaki : :

Bilik besar ada 2 katil. Satu queen. Satu single.
Saya tidur katil besar tu sensorang hehe.
Bilik macam style hotel dulu dulu.

WP_20150307_16_59_13_Pro

WP_20150307_17_00_49_Pro : : Nangis tengok aircond ni. Covernya takde : :

WP_20150307_17_01_26_Pro : : Perlu ke park beg tu tengah tengah dunia? : :

WP_20150308_12_04_45_Pro : : Ada iron : :

WP_20150307_17_02_54_Pro : : View mengadap swimming pool : :

WP_20150307_17_04_11_Pro : : Toilet. Boleh sejam pertama tu takde air? Terpaksa call maintenance. Lepas sejam baru ada air. Tsk : :

WP_20150307_17_28_44_Pro : : Budak maintenance tengah adjust cari channel TV. Aterr bila bukak semua channel berbunyi bising gambar bergoyang inul : :

Lepas maghrib siap siap terus turun bawah.
Tu la sebabnya saya stay kat sini. Senang turun bawah je nak attend kendurinya.
Kalau sesaja nak stay, tak direkemen ah.
Saya rasa yang banyak stay sini pun sebab ada event atau sebab nak main golf.

WP_20150307_21_12_16_Pro : : Pinggan daku : :

Taken with Lumia Selfie : : Nok sekeluarga pun ada. Kemal & bondanya jua pun ada : :

WP_20150307_21_45_18_Pro (2) : : Pengantin baru : :

Selamat pengantin baru Pakcik Mdnor dan Auntie.
Semoga kekal sampai syurga.
Tahniah Payiet, Ibam, Jalina & Fazirah dapat umi baru.
Terima kasih sebab jemput Normaya dan suami untuk sama sama meraikan.

WP_20150307_22_23_42_Pro

Jalina & Fazirah.
Apa ajer Jalina tengah bebel tu ha.
Amni dah takde mood, baju semua dah terbang.
Saya ni dah macam ahli keluarga pulak pakai baju sedondon hehe.

WP_20150307_22_25_35_Pro

Esok pagi bangun pegi breakfast.
Pilihan tak banyak tapi sokaylah janji perut terisi sudah.

WP_20150308_10_16_46_Pro

WP_20150308_09_31_52_Pro

WP_20150308_09_37_17_Pro

WP_20150308_09_46_55_Pro

Taken with Lumia Selfie

WP_20150308_10_22_44_Pro : : Complimentary newspaper : :

Sesiap apa semua, pukul 12 tengah hari check out.
Takde singgah memana sebab ada nak attend program lain kat Seremban pulak.

    2 thoughts on “Wedding di PD