The Clock Tower, Bukit Fraser

Lepas aktiviti panah memanah, nak pegi lunch.
Tapi saya suruh depa je pegi sebab saya nak balik banglo.
Teringat ringatlah wristlet saya yang hilang itu, so nak cari kat banglo.
Depa pi lunch, saya dengan Encik Z pun baliklah banglo.

DSC_0249 : : Memang konar baring jalan masuk nak ke Banglo B** ini : :

Alhamdulillah wristlet tu elok bawah selimut.
Cemana kau boleh masuk bawak selimut ni.
Sejuk nak berselimut ke cemana kau ni.

DSC_0250 : : Sapa rajin boleh jungle trekking : :

Saya lunch makan je apa yang ada kat banglo.
So turun bawah balik terus je jumpa depa kat Clock Tower.
Tengok depa tengah shopping.

DSC_0251

Pergi Bukit Fraser kalau tak bergambar kat Clock Tower ni tak sah.
Seumpama pergi Paris tak melawat Eiffel Tower.
Centu sekali perumpamaannya kan.
Lalu marilah bergambar sehingga lebam.

DSC_0258

DSC_0259

DSC_0260 : : Perbincangan keluarga : :

DSC_0263

: : Saya sayang keluarga saya! : :

2 thoughts on “The Clock Tower, Bukit Fraser

  1. Cantik along tgok jubah mama pakai tu…erm mmg bagus la Bukit Fraser ni…mmg lokasi yang sesuai utk bawak family…kena masuk wishlist jugak ni

Comments are closed.