Teochew Chendul

Hari tu ajak Kaktin & Payiet pegi Quill Mall.
Nak lunch kat Teochew Chendul.
Motip lah sangat eja cendol jadi Chendul kan. Hiks.
Sini self service. Pegi order kat kaunter, nanti depa hantar food yang dah diorder tu.

WP_20150408_13_03_14_Pro

WP_20150408_12_58_26_Pro[1]

WP_20150408_12_59_36_Pro : : Sepetak suara order cendol biasa : :

WP_20150408_13_00_39_Pro : : Kaktin tengah diet, so dia order rojak buah saja : :

WP_20150408_13_05_22_Pro : : Asam laksa saya punya : :

WP_20150408_13_07_25_Pro : : Payiet makan mee kari : :

WP_20150408_12_59_29_Pro[1] : : Nangis mak bapak kat kampung tengok makan kat kedai cendol je pun sampai RM46. Tskk. Macehh Kaktin sebab belanja : :

Motip perjumpaan ni sebab dah lama tak keluar makan sesama.
Dan nak buat sesi luahan perasaan.
Mekasih Kaktin & Payiet sebab sudi dengar luahan perasaan aku 2,3 bulan ni.
Semoga hari ini 23 April 2015 menyebelahi aku.
Tolong doakan aku diberi kekuatan untuk menghadapi semua yang mendatang.

IMG-20150413-WA0001

2 thoughts on “Teochew Chendul

  1. Hari tu dah plan ngan mmbr nak makan sini. tu hari pi kat eu d choclate tu. eh, tah cemna eja ntah. asal paham sudehh..

    nanti ikea dah siap, buleh la kita lunch ikea plak.

Comments are closed.