Lunch @ The Majestic

Tahun ni saya terlibat lagi dengan Annual Report.
Rasa tahun ni dah tahun ke 4 kot?
Walhal tahun lepas dah berazam takmo terlibat dah, tapi tetiba terrrrrlibat gak.

So macam biasa lah lepas sukses Annual Report ni, ada la appreciation lunch untuk yang terlibat.
Walaupun contribution saya sejemput je, tetaplah dijemput jugak untuk lunch ni.
Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari, so let’s lah kita pegi makan.
Tahun ni makan kat The Majestic Hotel.
Selalu pun buffet gini bukan boleh sumbat banyak sangat food kan, so ambiklah rasa sikit sikit.
Saya repeat ambik udang tu.

WP_20150331_12_37_10_Pro

WP_20150331_12_54_53_Pro

WP_20150331_13_10_31_Pro

WP_20150331_13_34_19_Pro

WP_20150331_13_34_32_Pro

WP_20150331_13_34_46_Pro : : Bukan pencinta desserts, tapi yang ni semua pun sedap! : :

IMG-20150331-WA0002 : : Duduk setable dengan Cik Az yang rajin snap gambar. Macehh Cik Az : :

IMG-20150331-WA0005 : : Untunglaa suami pun ada sekali hehe : :

IMG-20150331-WA0003

IMG-20150331-WA0007

WP_20150331_14_00_35_Pro : : Comel je Pakcik ni melayan saya bergambar. Unik baju seragam depa : :

Saya cakap dengan Encik Z tahun depan taknak dah la involve Annual Report ni.
Encik Z jawab dengan sinisnya ‘Bukan tahun lepas pun awak dah penah cakap ceni ke?’
Eh eh ada ek? Hehe..
Sebenarnya taknak involve tu bukan apa, sebab kena marah.
Bos kita pun tak pernah marah kita tau, tetiba bos orang lain marah kita, sentap lerrr kitewww..

2 thoughts on “Lunch @ The Majestic

Comments are closed.