CNY @ Taiping

Lepas habis wedding Nadia & Zainudin, kami 3 beranak pegi jalan jalan kat Taiping Mall.
Taiping Mall ni baru bukak dalam beberapa bulan.
Saya tak penah sampai lagi, so let’s lah jalan jalan.

WP_20150219_15_49_02_Pro

WP_20150219_16_36_49_Pro

WP_20150219_16_37_02_Pro

Encik Z sempat beli tshirt. Pastu pusing pusing camtu je lah.
Gerak pegi Taman Tasik Taiping pekena laksa.

WP_20150219_17_11_42_Pro : : Letak otak udang. Nyamss : :

WP_20150219_17_37_13_Pro : : Customer service A++ untuk brader ni. Kedai dia paling ramai customer : :

20 Februari 2015, masih mood CNY.
Hari Jumaat, keluar jalan jalan.
Macam penah saya bagitau dulu, Taiping ni mana sangatlah nak jalannya, balik balik pusing pusing situ jugak.
Sokay. Bukan tempat menjadi isu. Tapi quality time bersama keluarga.
Pegi AEON pulak.

WP_20150220_19_02_49_Pro : : Yaya shopping tshirt 2 helai kat FOS. Pandai dah pegi bayar sendiri : :

Lepas tu nonton 6D.
Gambar bawah ni Encik Z tengah pujuk Yaya tengok cerita hantu.
Tapi dia takmau. Takut katanya.
Last last tengok cerita Monster dalam air.
Siap buih buih semua keluar, habis satu tudung dengan baju saya melekat buih.
Sabau je lah.

WP_20150220_19_12_58_Pro

WP_20150220_20_34_15_Pro : : Lapar lalu pegi makan kat Sushi King : :

WP_20150220_20_33_00_Pro : : Muka pun dah macam anak orang Myanmar : :

Saya ada voucher Starbucks buy 1 free 1 sempena CNY tapi kena beli drinks yang tengah promosi.
Lalu try Chestnut Praline Latte ini. Sedap!

WP_20150220_21_01_57_Pro

WP_20150220_21_00_47_Pro

WP_20150220_21_03_12_Pro

Taken with Lumia Selfie

Tengah lepak lepak saya terpandang kat luar, nampak seseorang familiar.
Tak lama lepas tu, orang tu masuk belah dalam Starbucks ni.
Betul lah, Nor Albaniah.

Mommy, tu pelakon cerita Cinta Ibadah tu kan?

Sebut pasal drama Cinta Ibadah teringat saya video clip lagu ni.
Yang Melly Goeslaw nyanyi tu.
Encik Z kata objek atas kepala dia bentuk macam tahi.
Saya pulak rasa macam lingkaran ubat nyamuk yang dah terbakar.
Eh, tapi macam ular pun ada kan? LOL.

melly_goeslaw-20140704-023-bambang

One thought on “CNY @ Taiping

Comments are closed.