Allan’s Water : Fish Feeding

Dekat tengah tengah between Boat Paddle dengan Zent Waterball ada tempat ikan.
Boleh beli makanan ikan dan campak bagi ikan makan.
Maamar & Ocah memang seronok sangat lah.
Budak budak kan. Benda kecik kecik yang kita rasa takde apa, tapi bagi depa dah cukup happy dah.
So layan…

DSC_0341

DSC_0342 : : ikan banyak sungguh : :

DSC_0355 : : rebut rebut makanan : :

DSC_0345

DSC_0358 : : gigih Kaklong bagi ikan makan : :

DSC_0360 : : ikan warna putih merah ni cantik : :

DSC_0362 : : semua pakat pakat tengok ikan : :

DSC_0364 : : lawa plis : :

DSC_0369 : : himpit himpit ni tak rimas kew? : :

DSC_0370 : : kesayanganssss : :

DSC_0371 : : my love : :

Puas hati kat Allan’s Water, kami bergerak ke destinasi seterusnya….

One thought on “Allan’s Water : Fish Feeding

  1. Kat Seremban ada satu tempat for fish feeding..tgok ikan2 pun dah gemuk macam perut nak meletop dah…hari2 orang bagi makan kan….

Comments are closed.