Dapur Penyet

Balik dari Medan tetiba macam teringinlah pulak nak makan kat Dapur Penyet.
Dulu tu saya penah makan yang kat Maju Junction.
Ni gara gara tengok kat website depa lah, ada udang petai terus cam meleleh leleh air liur.
So ajaklah Encik Z pegi yang kat Wangsa Maju sana.

WP_20150306_20_30_07_Pro
: : Apple Assam RM4.50. Teh botol Sosro RM3.80 : :

WP_20150306_20_38_50_Pro
: : Taugeh Ikan Asin RM5.90.  Petai Udang Belado RM8.90 : :

WP_20150306_20_38_56_Pro
: : Empal Penyet RM8.90 : :

Ada menu baru iaitu Tahu Telor RM10.90.
Berzaman kot saya tak makan Tahu Telor ni.
Dulu dulu ingat lagi masa saya kerja kat Maxis KLCC.
Ada satu stall ni jual Tahu Telor, sedap gila kot.
Hari hari makan pun tak jemu. RM5 harga masa tu.
Ada gak saya try cari bila pegi sana tapi macam dah takde je huhu.

WP_20150306_20_42_47_Pro

WP_20150306_21_00_44_Pro
: : Self service order di kaunter yer. Nanti baru depa hantar ke meja : :

Sebelum balik feeling feeling pose kat sudut ni ha.

WP_20150306_21_05_26_Pro

WP_20150306_21_05_50_Pro

WP_20150306_21_06_42_Pro
: : Gitu… : :

http://www.dapurpenyet.com.my/

P/S : Entry pemanas badan sebelum kita ke entry percutian seterusnya..

3 thoughts on “Dapur Penyet

Comments are closed.