Medan

Assalammualaikum korang…

Entry Banda Aceh kita hold 2 hari boleh?
Boleh la yerrrr…

Sebab? Sebabnya… err.. errr.. esok saya nak pegi jalan jalan lagi.
Tapi being Normaya, jalan dekat dekat je.
Belum ada rezeki nak jalan jejauh lagi.

Insya Allah esok saya nak pegi Medan, Indonesia.
Bukankah saya dah penah pegi Medan ini?
Begitu getus hati pembaca setia blog Normaya ini.

Yer, saya dah penah pegi Medan, Ogos 2007.
8 tahun yang lalu, so sokayy kot kalau nak repeat?Sebenarnya bukanlah saya nak repeat sangat pun, tapi… ermm hmmm.. ada lah cerita disebaliknya.
Nanti bila saya up cerita penuh pasal Medan ni, saya story mory the morning glory k?

Saya pegi 3 hari 2 malam saja. Isnin depan saya cuti.
Mintak tolong korang doakan keselamatan saya dan ahlil serombongan saya yer?Terima kasih korang.
Panjang umur, saya sambung cerita Banda Aceh hari Selasa depan k?

Love! ^__^

One thought on “Medan

Comments are closed.