7 thoughts on “Sarajumka Hamida

  1. Hehehe. Cute betul bahasa tu. Tapi kalau dekat-dekat bahasa korea adalah.

    Happy birthday = Saeng-il chukha hamnida

    anyway, happy birthday kak maya!

  2. bunyi dah macam korea. tapi kalau nak wish happy birthday in korea = saeng-il chukha hamnida.
    takpe yaya..cuba lagi ek. nanti suruh mommy masukkan ke class bahasa korea. barulah IN nak layan running man..hehe

    SELAMAT HARI LAHIR KAK MAYA!

  3. korea la kot.. tu sume tanda-tanda tu kak hihihihh

    happy bday kakak ostajahku cayam. ape adiah nak bagi ni.. nanti ai tengok2 la eh..

  4. cute yaya..
    happy birthday mama mya….

    moga panjang umur .. murah rezeki….dan tergolong di kalangan orang yang beriman

  5. happy birthday Mya.. kita lahir tahun yang sama..
    tapi, saya baru lahir sebulan.. tapi awak dah setahun. hihi.. cemna tu?? kalau masa kekecik ni, jumpa awak sure kena panggil “kakak..kakak” http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif

Comments are closed.