Manila

Assalammualaikum,

Cuti panjang Hari Wilayah dengan Thaipusam esok ni apa plan korang?
Eh yang KL, Putrajaya dengan Labuan je la kan cuti Hari Wilayah?
Yang lain tu sila lah bekerja yer hehe..

Insya Allah esok saya akan travel ke Manila, Filipina.
Mohon korang doakan keselamatan saya ya.
Mintak maaf again kalau ada salah silap saya kat korang k.

Tertonggeng tertunggak la entry cuti cuti saya ni bersusun nak kena update.
Harap korang bertabah menanti.
Selamat bercuti! Jaga diri! Muahs..

xoxo,

7 thoughts on “Manila

  1. dahsyat akak aku ni…setiap minggu pergi holiday oversea. sakan sakannnn. enjoyyyyy kakak!

    • kita habiskan duit yang sedia ada ni.
      esok2 takde duit, duduk diam2 nganga tengok orang je pegi bercuti hehe.
      tq yayang! muahs..

  2. Weols balik kg je cuti pat hari tu.. wo wo balik kampung.. pastu gi mandi lost world jap..

Comments are closed.