Luncheon Birthday Payiet

29 Disember 2014 roger roger dengan KakTin & Payiet nak pegi Quill Mall sempena nak celebrate birthday Payiet yang dah terlepas berhari hari.
Hujung tahun kan, memasing membz gitu gini tu yang asyik tangguh je.

First time saya sampai Quill Mall ni.
KakTin dok warning Quill bukan kuil. Baiklah mak!
Tapi tak sempat nak explore sangat sebab pegi lunch time kan.
Ke Sushi King kita yok. Gambar food semua takyah la, dah banyak kali kot tayang kan.

IMG-20141229-WA0011

Esoknya dating bertigaan lagi tapi kali ni pegi The Curve pulak.
Konon wrap up yang semalamnya. Nama pun birthday harus kena makan manis manisan.
Lalu ke Dip n Dip lah kami.
Ni kali ke dua kitorang pekena Dip n Dip ni.
Dulu first time pegi yang kat Bangsar. Nah baca ENTRY NI.
Kemain panjang saya bebel kat entry tu kan.
Korang repeat je lah balik jugak untuk entry ni sebab kitorang order hidangan yang sama je pun.

dip
: : Brownies Crepe RM28.50 : :

dip1
: : Dip Sticks Platter RM58 : :

dip2
: : Jerawat sebesau penumbuk tskk : :

IMG-20141230-WA0001

IMG-20141230-WA0006

IMG-20141229-WA0015
: : Tah mana KakTin dok godek gambar lama, jumpa 2 keping. Satu tu saya tak bertudung lagi so kenot letak kat sini. Yang satu tu tahun 2012 kot, celebrate birthday Kaktin kat Chilis Bangsar. Kedudukan tu ha sama je hehe : :

Tahun ni takde prezen untuk Payiet sebab saya dengan Kaktin kemiskinan tegar. #tipu
Takpelah, kitorang bagi prezen kasih sayang yang tiada bertepi je lah untuk kau eh, Yiet?

Selamat hari lahir yang ke 33 tahun Farikh Manzora.
Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan dunia akhirat, dan sentiasa berada dalam limpahan rahmatNya.
Doa aku masih yang sama, carry forward tahun ni.
Semoga dipertemukan jodoh yang baik. Amin.

Friendship forever!! Muahss…

6 thoughts on “Luncheon Birthday Payiet

  1. doa main carry forward? lol
    Apa apa pun makasih gak kat korang sbb banjer makan makan, sampai dua kali pula tu. Makasihhhhhhhhhh banyak banyak

  2. lambat nau payiet cukup umur..hehe.
    selamat hari ulangtahun yg tahun lepas ye payiet.
    now barulah kita sebaya..tiihee

  3. Happy Birthday, Farikh Manzora anak cik madnor.
    semoga happy2 selalu, murah rezeki, hidup diberkati jua cecepat bertemu jodoh. Aminnnnnnn

Comments are closed.