Keropok Lekor

Korang suka makan keropok lekor tak?
Sapa yang tak suka tu aaaaa ruginya.
Tapi penah tak korang exprience makan keropok lekor yang banyak tepung dari isi ikan?
Eiiiieieiie stress kot kalau gitu kan?

Haaa ni saya nak share keropok lekor yang insya Allah original rasa ikan.
Sebabnya keropok lekor ni didatangkan khas dari Terengganu.
Makanya lepas ni sesapa yang teringin ke, mengidam ke, takyah sesusah nak pegi Terengganu sana ha.
Boleh calling calling, pastu tadaaa keropok lekor pun sampai di depan mata.

Keropok lekor ni ada 2 jenis.
Keropok lekor rebus, iaitu boleh rebus dan goreng ikut citarasa tekak sendiri.
Keropok lekor goreng, terus goreng lalu ngap ngap.

20141224_163348

20141224_201058

20150104_193550

20150104_194557

Harga Keropok Lekor Rebus 25 batang, RM8
Keropok Lekor Goreng 20 batang, RM8
Sos? Jangan risau, sos juga dijual dengan harga 1 botol, RM4.50.

Minimum pembelian 5 pack, boleh campur campur.
Kalau tanya saya mana sedap, dedua pun sedap.
Insya Allah keropok lekor ni boleh tahan lama sebab menggunakan kaedah vacuum.

Penghantaran?
Boleh pickup di Taman Cemerlang berdekatan LRT Putra Gombak.
Kalau nak mintak hantar pun insyaAllah boleh di area berdekatan, Wangsa Maju/Setiawangsa/Setapak dan kawasan yang sewaktu dengannya.

Kalau sesiapa nak start bisnes dan nak jadi agen pun sangat dialu alukan.
Mana tau boleh buat duit yer dak?
OK boleh contact Zakiah kat 017 3567632.
Tanya je apa apa soalan kat dia, dengan senang hati dia menjawab.

IMG-20141211-WA0000
: : Zakiah & Yaya : :

Selamat berkeropok lekor!
Sekali makang misti nok lagi boh!

3 thoughts on “Keropok Lekor

Comments are closed.