Farm In The City : Part IV

Lepas 3 jam berputar putar Abang Halim dalam FITC tu saya ajak anak anak moh la kita.
Dah tengah hari dan perut pun dah mula melapar.
So pegi la lepak ada tempat makan kat situ.
Dapat voucher RM20 kot tak silap saya boleh spend.

IMG_3300 : : Depa tengah selfie ni sebenarnya : :

IMG_3301

DSCN8941 : : Air oren & ice lemon tea minum kongsi kongsi no : :

DSCN8943

DSCN8945 : : Saya ambik set ni. Ada sandwich, sosej, fries & nuggets : :

Dah kenyang makan semua, nak keluar dari situ tetiba ada staff tahan.
Sebab nak gunting wristband dan nak bagi depa sorang satu sijil.
Sijil tu tulis cam tahniah la sebab dah berjaya tawaf satu FITC ni, gitu.
Tapi budak je la dapat, mak ngan apak budak tak dapat.

Cuma cuma cuma.
Sijil tu kosong lah. Awak kena tulis nama anak anak awak sendiri kat sijil tu.
Kaklong la jadi mangsa. Sampai rumah suh Kaklong tuliskan molek molek.
Tulisan Kaklong cantik tau.
Siap roh rajin ia, letak dalam plastik cecantik.

IMG_3305

IMG_3306

Dapat gak voucher RM5 untuk beli souvenir tapi souvenir cam tak berapa menarik plus agak mahal juga.
Anak anak pun takde merengek nak ke, lagi pun dah dapat button badge masa beli tiket tu kan. Cukup la tu.
Belanja depa sorang satu aiskrim je.

DSCN8947

DSCN8948

IMG_3304

Sekian kisah separuh hari di Farm in The City, Seri Kembangan.
Lagi 2,3 tahun baru kita pegi lagi k, tunggu dak Ocah besau pulak.