Farm In The City : Part II

Seterusnya, naik kuda.
Kalau beli Family Package tu memang dapat tiket naik kuda ni ha.
Tapi apa ke kejap benau pusingannya. Stress saya nengok.
Dah la kemain laju orang tu jalan, kuda tu pun automatik gak la laju jalannya.
Kesian kat budak budak la kan, tak berapa nak enjoy.
Patut buat la 2 pusingan.

IMG_3221

IMG_3224

IMG_3229

DSCN8921 : : Burung kakak tua di Kampung Mahmood : :

IMG_3234 : : Olololo omey sangat ni buat muka kesian : :

IMG_3239

DSCN8937 : : Kuda tompok hitam. Pakai la Garnier, boleh menghilangkan tompok tau  #lawakhambar : :

Pastu bagi fish makan. Sampai terpaksa dukung Cici ha.
Sib baik la mommy awak ni wanita besi. Kot terlepas tangan, haaa berenangla awak dengan fish ni semua.

IMG_3242

Lepas bagi fish makan, nak tangkap fish pulak.
Walaupun kemain susahnya ha semua pun fish kekecik kemain laju berenang.

DSCN8904

IMG_3184 : : Landak : :

Rehat kejap kat tepi jeti ni. Panas nyit nyit baqhanggg.
Tu bebudak dah ikat rambut kecuali Cici degil. Tapi rambut dia sikit, so sokayy.
Yaya tu rambut tebal, ikut sapa lagi, ikut saya laaa.

IMG_3187

IMG_3190 : : Orang FITC snap gambar ni. Saya beli RM20 kot tak silap harganya : :

IMG_3192 : : Anak hayam. So cute! : :

IMG_3201 : : Iguana. Jangan malam malam mengigau sudah : :

IMG_3203 : : Telur burung unta yang keras lalu boleh pijak atas ia, dijamin takkan pecah. Tapi kalau Abam Bocey tu pijak, ko ghase???? : :

DSCN8919
: : Arnab hitam. Pakai lah Qu Puteh! Barulah puteh! : :

IMG_3213 : : Ulau melingkau : :

2 thoughts on “Farm In The City : Part II

  1. oh hoi..beraninya mereka pegang ulau melingkau atas tikau tu..
    acik ni bukan kata nak pegang, nak tgk pun meremang semua.. huhu.

Comments are closed.