Payment Systems Forum 2014

27 November 2014, Khamis
Event Payment Systems Forum.
Sasana Kijang.

First time saya assist Payment Systems Forum lama dulu.
9 tahun dulu masa saya kat Payment Systems Department.
KL Convention Centre. Tahun 2005.
Kini, 2014.

20141127_111646

IMG-20141126-WA0002
: : kerusi yang menjadi topik perbualan kami rakan sekerja di whatsapp malam sebelum hari kejadian : :

IMG-20141127-WA0001
: : rakan sekerja : :

Usai bertugas, saya ambil kesempatan untuk melawat booth booth yang mengambil bahagian dalam exhibition.
Tergedik pulak nak bolot segala macam merchandise/doorgift/souvenir yang ada hehe.

Pertamanya, jom minum kopi Coffee Bean dulu.
Letaknya di booth Citibank.
Oh, kad kredit Citibank telah saya tamatkan lamaaaaa dahulu.
Banyak memberi khidmat, banyak juga memberi penat!
Penat nak bayar hutang haha!

20141127_094955
: : Kak Gee : :

20141127_095032
: : Sham & Kak Gee : :

Berhenti di booth Bank Rakyat.
Adik ni dengan kekwatnya berkata “Bonus Bank Rakyat 13 bulan lah, Kak. Tak main lah 6 bulan”

OK fine.
Dia tak kekwat pun. Saya je interpretasi kan sebagai kekwat.
So jangan kutuk dia ya.

20141127_095713

20141127_095737
: : Kacak, kan? Hiks : :

20141127_110239
: : MyClear. Satu masa dulu saya di sini. Ah. Rindu! : :

What I have to do to get this? *jari rakus menunjuk pada doorgift yang ada dengan broken Englishnya

All you have to do just ask.

Can I have this? *kelipkelipbijikmata

Of course!

Dan ya… ini hasilnya!
Thumb drive 8GB paling win!
Rezeki seorang Normaya yang cuma ‘ask’.
LOL!

20141230_084048

7 thoughts on “Payment Systems Forum 2014

  1. tapi kenapa bila kerajaan hanya bonus setgh bulan orang dah bising.. huwaa… http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif

    okay, lupakan…
    byk nya dapat adiah best.. nak jugak… hikhik

  2. Haaaaa…jelesnye byk doorgift…tak sompak nak menjenguks booth2 kat situ masa tu..nasib la ada sorang member tu baik hati bagi payung free n tshirt free…gigih bekerja kat counter katanya…ala..yg tu….

    **sila teka siapa saya…ehem..ehem…tau kan sapa saya…

Comments are closed.