8 bulan

Gatalnya rasa tapak kaki sebab dah lama tak naik flight!
Haha. Poyo nya statement! #lempangdirisendiri

Last saya travel bulan April hari tu. Alah, yang pegi Yangon Myanmar tu.
Yang panas gilaaaaa tu. Yang naik Circular Train unik tu.
Dengan kerusi meja, sayur, bunga semua naik train. Hehe.

Ok memang ada travel bulan Mei. Pegi Langkawi. Tapi yang tu tak kira ah.
Tu kan official. Sebab teambuilding. Lagipun dalam Malaysia, hiks.
Makna yang bebetul travel tu memang bulan April ah.
8 bulan tak naik flight. Uhu!

Insya Allah esok saya, Encik Z dan Yaya akan ke Banda Aceh Indonesia selama 4 hari 3 malam.
Pun dah lama saya dok sebut sebut nak pegi kan?
Macam biasa ah, nanti dah balik dari sana saya share kan pengalaman saya.

Tolong doakan keselamatan saya dan keluarga, eh?
TQ korang.
Sorry tak sempat nak set kan entry untuk minggu depan I is bz like crazy u know.
Takpe nanti balik dari Aceh saya belanja entry banyak banyak untuk korang (semoga bukan janji palsu hehe)

Love,
Normaya ^__^

4 thoughts on “8 bulan

Comments are closed.