Yaya di Tahun Lepas

Download gambar dalam kamera Mama, macam biasa akan terpacul jelah macam macam gambar.
Nampak ada gambar Yaya yang saya tak pernah share kat blog, so saya up lah untuk kenang kenangan di masa depan.

Gambar bertarikh 23 Ogos 2013.
Punya lama bersemadi dalam kamera Mama.
Masa ni tak silap Yaya ada program kat sekolah agama dia.

Gambar ni pulak bertarikh 7 November 2013.
Ada sambutan Hari Anugerah Pelajar Cemerlang kat sekolah agama dia.
Yaya dapat nombor 1 kat sekolah. Alhamdulillah…

DSC09454

DSC09456

DSC09458

DSC09459

DSC09461

Ni sah sah la jugak gambar tahun lepas kan sebab Yaya still pakai baju kurung biasa.
Tahun ni kan dia dah jadi pengawas.
Tapi tapi tapi… yang saya sedih tu tengok ler awning tudungnya haaa…
Dah kemek penyek pun still dia pakai.
Napa la awak tak bagitau Mommy Yaya oiii..
Macam kejam benau Mommy tak belikan awak tudung baru yang molek sob sob sob..

Cici on off ada kat Taiping masa ni.
Sementara dia belum sekolah kan, pos je la ke sana ke mari.
Boleh jugak temankan Opah & Kakak Yaya nya.

DSC09462

DSC09463

DSC09464

4 thoughts on “Yaya di Tahun Lepas

  1. tadi tak perasan.. bila dah mention baru perasan tudung yaya beropol.. hehee… mmg kejam tau mommy nih…. tapi takpa la yaya.. kalo cute, beropol pun cute jugak… heheee…..

Comments are closed.