Tak Comel lah Anak Che Ta

Ni bukan comel, ini cantik!
Tak pernah saya jumpa baby yang cantik ceni.
Tak rupa baby yang baru lahir.
Macam dah besar nau rupanya.
Che Ta pun lawaaaaanyaaaa!!
Sukanya tengok! Dulik la dia mekap ke touch ke sebelum nak bersalin. Terpulang dia ah.
Dua dua mak dan anak cantik angat!

zain2

anakcheta2

Teringat dak Masy punya tweet, “tak payahlah nak puji2 anak cekta bla bla bla anak aku lagi comel”. hekeleh kisah pulak Msia ni kalau anak ko comel?
cakap jelah WAHAI RAKYAT MSIA TOLONGLAH BELEK GAMBO2 ANAK AKU KAT FB NI COMEL TAAAKK PUJILAAAAHHH

lulz.

#lulztirumasygak

6 thoughts on “Tak Comel lah Anak Che Ta

  1. comei sesangat kan kak maya..geram rasa nak picit
    yg nak menjeles tu pasai apa?
    haish org melayu ni itulah dia, anak org comel pun dengki apada

    • tu la pasai.. rasa nak picit lempang gigit semua lahhh..
      anak orang comel nak keji, kalau tak comel lagi la nak mengeji.
      semua serba tak kena paddia..

  2. mcm byk ikot muka apak dia ni kan. onyonyonyonyonyo *picit pipi*

    org lain yg kekonon anak dia lg comel tu tolong tepi ciked tolong tepi ciked esok2 ai puji anak uols pulak hokeh hihi

Comments are closed.