Blog Maya Dot Com

Salam Aidil Adha ^__^

Selamat Hari Raya!

Macam biasa lah kan siap siap apa semua di pagi raya.
Encik Z & Mama pegi masjid. Saya kat rumah aje dengan anak anak.
Apa apa bagi depa makan kenyang kenyang dulu.

C360_2014-10-05-08-33-44-700 : : kids in black : :

Menu kali ni ketupat, nasi himpit, rendang ayam, kuah kacang, kuah lodeh & pulut kuning.
Saya macam biasa lah, nasi himpit + kuah lodeh + kuah kacang tatap menjadi pujaan hatiku.

Lepas Mama & Encik Z balik dari masjid, sesi fotografi lah kita yer.
Jubah saya & Encik Z dari instagram @ladivacloset. Jubah Yaya dijahit oleh Amy.
Tudung saya dari @adanagallery

Saya letak gambar ni kat Facebook. Ramai suka yer.
Tema Palestin katanya. Jubah saya & Encik Z sehelai RM139.

C360_2014-10-05-09-54-55-566

C360_2014-10-05-09-56-36-737

Ni pulak Encik Z suruh saya pose.
Gambar pertama yang disnap guna kamera DSLR Nikon kitayang kita menang lucky draw hari tu.
Tapi gambar tak berapa nak sharp sebab Encik Z kata dia tengah belajar belajar nak setting lagi.
DSLR dia yang sedia ada tu Canon, so gamak lain la kot settingnya kot tu yang still nak godek godek.
Kalau tanya saya, wajiblah saya kurang ilmu di dada.

DSC_0001

DSC_0002 : : Nur Shazleen, Nur Balqis, Yasmin : :

Walaupun AidilAdha, biasa je pun kitorang tetap salam mohon maaf zahir batin.
AidilFitri ke, AidilAdha ke, tetap hari raya maaa…

DSC_0004

DSC_0005

DSC_0008

DSC_0011

DSC_0014

cats1

cats3 : : Macam biasalah Yaya time salam je emosi. Tu Cici bermuka pelik : :

cats4 : : Haihhh kakak Yaya ni lama sangat salam Mommy. Mengantuk Cici dibuatnya. Huarghhh : :

cats5 : : Berposing lagi pulak tu? Bila giliran saya ni??? Begitu kata Cici di dalam hati : :

cats7

cats8 : : Eleh kakak Caca nak bodek Mommy lettewwww.. bisik hati kecil Cici : :

cici : : Akhirnya sampai jugak giliran saya. Sayanggggg Mommy! Muah muah : :

DSC_0033 : : Olololo beratur nak salam Ayah pulak : :

edit : : RM10 je Cici. Jangan la tunjuk sangat kat orang : :

edited : : Selamat Hari Raya AidilAdha dari kami : :

: : Puting tak lepas : :

: : selfie guna monopod. pandai Yaya pegang hah. Cici menguap tak tutup mulut : :

: : Mama kata muka Cici macam mbak mbak Indonesia.  Hiks : :

    6 thoughts on “Salam Aidil Adha ^__^