Hujan di LWOT

Sepanjang event memang anak anak pandai bawak diri.
Kesian pun ada jugak tengok depa, gambar pun tak berapa banyak.
Tapi memang baik anak anak saya semua ni, sebab semua pun baik, nanti Mommy bawak jalan jalan lagi k?

DSC09634 : : main pasir : :

Ni masa depa mandi manda ni memang saya takde.
Mama yang bawak depa dan snap gambar.
In fact masa nama saya announce dapat lucky draw tu pun depa semua takde kat tempat.
Dah bertebaran berkeliaran mandi manda dah.

DSC09640

DSC09641

DSC09642

DSC09643

DSC09644 : : ni mengantuk ke cemana ni : :

Ada clown dan face painting jugak.
Ni pun saya tau sebab Yaya mintak permission dulu kata nak face painting dengan buat belon ni ha.
Tak nampak sangat kat muka Yaya face painting tu, lupa saya nak ambik gambar dedekat.

C360_2014-09-27-11-18-41-690

Bebetul acara habis pukul 2 petang, pastu saya pun pong pang kemas barang settle apa segala hadiah semua, baru la saya pi cari depa.
Masa ni Encik Z dah bawak depa mandi belah belah jauh sikit.

PhotoGrid_1411906096248 : : Cici yang asyik laaa berkepit dengan Ayah. Baju mandi tu taktau la Kaklong salah packing ke cemana hmmm… : :

: : naik kuda pusing ni pun haa tarik tangan Ayah suruh naik sekali : :

: : kakak kakak macam biasa bawak diri : :

Pukul 3.30 petang camtu kerah depa naik, mandi bersih bersih tukar baju wangi wangi segala sebab nak pegi ronda kat area Petting Zoo sana.

: : badak pink so comel : :

Sebelum tu naik la benda alah pusing pusing ni dulu.
Cici tak ikut kitorang ronda sebab dia dah krohh krohh zzz.
Boleh tahan laju benda alah ni swing swing.
Caca sampai nangis sebab ketakutan, sabau je laaa.

: : hantu di rumah hantu. tak masuk pun sebab kena bayau lain. so malas. ceh kalau free pun macam ler berani saya ni haaa : :

Elok nak jalan masuk ke arah Petting Zoo hujan makin melebat.
Terpaksalah kitorang patah balik.
Teringat dulu masa saya pegi bertiga dengan Yaya & Encik Z pun hujan lebat kot. Habis basah kuyup.

: : sudahnya q je lah naik train : :

: : hujan membasah bumi : :

Ronda satu pusingan, turun pegi balik kat tempat Mama & Cici, saya pekena ni ha white coffee & kacang apa ke namanya, ada campur cili padi dengan tomato bawang.
Hari tu masa site visit saya dah try dah, sedapppppp…

C360_2014-09-27-16-15-10-612

Lebih kurang pukul 6 petang jugak la gerak keluar dari Ipoh.
TQ LWOT. Ada rezeki nanti kita berjumpa lagi ya….

7 thoughts on “Hujan di LWOT

    • boleh stay sampai malam kalau rajin. terus berendam air panas.
      gegaya macam nak kena repeat je lagi ni hehe

  1. Happy belated birthday Yaya… semoga membesar jadi anak yg solehah, bahagia dunia akhirat

Comments are closed.