Family Day AGJC @ LWOT : Performance & Lucky Draw

Acara seterusnya ialah Department’s Performance.
Under AGJC sektor ni ada 5 department di bawahnya.
Makanya ada 5 performance lah.
Performance department lain saya tak up lah kat sini yer.
Saya up performance RSA je lah.

Kitorang buat poco poco. Beberapa kali punya training je pun.
Yang benornya saya takmo masuk pun. Sementelah saya pun committee kan.
Tapi syaratnya kena ada at least 5 orang dalam grup.
Staff department saya ni ramai orang veteran, so semua pun takmo masuk.
Maka saya yang tak berapa nak veteran ni terpaksa la berkorban demi department.

Haruslah tercalar imej muslimah dan ostajah saia.
Tapi saia tak berdaya nak menolak pujuk rakan sedepartment.
Maafkan saiaaa.. Saiaa ta kuat awaaa..

Takpelah kita take it as positive je lah. For fun.
Suami pun mengizinkan makanya kita wat lek wat peace je la k?
Ada Yaya tolong rakam video, korang nak tengok ke?
Kalau nak nanti saya upload kat Youtube saya letak sini eh..

Kami kami yang berkorban demi RSA.
Syafiq, Liyana, Abang Mdnoor, saya dan Khairy.
Khairy tu pun terpaksa bangat sebab dia captain untuk RSA.

_MG_8260

_MG_8274 : : ajak jua yang lain lain sama join sekaki : :

Persembahan dalam 4 minit gitu je pun.
Tapi rasa seksanya la haihh.
Dengan nak ingat step walaupun step berapa kerat je pun haha.
Yer acik dah tuo. Ni semua dah tak sesuweyy dah.
Family Day 2 tahun lagi kalau kena pujukrayu gak buat performance harus aku wacaaaa kan depa.
Sudah. Cukup. Sudah.

_MG_8267 : : ewahhhhh : :

_MG_8277

_MG_8278

_MG_8279

_MG_8281

Kendian tu penyampaian hadiah.
RSA menang tarik tali kan. Tu Faizal wakil ambik hadiah.
Dapat la Encik Z tupperware air berwarna hijau yang pasti menjadi milik saya jua hehe.

_MG_8312

Sepanjang event diselangseli dengan lucky draw.
Dan sampai la ke hadiah top 20.  AG Jessica akan cabut nama dan depa kena naik stage untuk ambik hadiah.
Kelakar gambar bawah ni semua tergelak sebab AG cabut nama sendiri.
Terus dia “Oh no no no”. Kekira dia taknak la ambik hadiah tu. Baik kan dia?

_MG_8402

Dipendekkan cerita, cabut punya cabut kan..
Untuk hadiah tempat ke dua ada total 4 hadiah kesemuanya.
Tup tup nama saya naik! Tanjat okkk. Dah la saya kat belakang AG je kan masa tu.
Saya ke depan la nak ambik hadiah, terus AG macam ‘Wah..’ Haa gitu.

Oh Netty yang tudung coklat tu pun dapat gak, tapi dia dapat iPad Mini.
Mas Liyana pengacara tudung pink tu dapat gak hadiah sama macam saya iaitu…..

_MG_8408

_MG_8411

DSLR Nikon!  Hadiah tempat ke 2 ok?!

Envelope ni saya la  yang prepare. Heee…
Rezeki alhamdulillah, terima kasih Allah!
Allah SWT tak pernah berhenti memberi, saya yang selalu terlupa bersyukur huhu..

C360_2014-09-29-13-09-38-606

C360_2014-09-29-16-43-55-634 : : D3100 Nikon DSLR : :

_MG_8437 : : untuk Department’s Performance RSA dapat tempat terakhir haha.. memang takleh kata apa la sebab department lain semua pun gempak gempak performance depa : :

C360_2014-09-29-18-57-02-202 : : dalam hamper ada biskut kopi bagai tapi saya dapat yang ni je?? pasghahhh : :

_MG_8491 : : AG, HODs & committee member : :

_MG_8497 : : kudos! we did it! : :

_MG_8503 : : cecara nak ber wefie : :

C360_2014-09-27-13-40-05-335 : : dan hasilnya : :

_MG_8511 : : Mya, Mas Liyana, Izwan, Mukh, Wei Jie, Faizal, Syazwan, Shan, Marisha, Fazlin & Azrina. Baru perasan Zafirah takde, tah mana pegi budak kecik tu : :

Sebelum ni saya tak kenal pun depa semua kat atas ni kecuali Faizal & Mukh la sebab kitorang satu department kan. Yang lelain tu memang saya tak penah kenal/perasan.
Alhamdulillah boleh bekerjasama takde masam muka or selisih pendapat ke apa.
Makanya, berakhirlah kisah Family Day Sektor AGJC yang saya bz bz kan selama ini.
Terima kasih Allah kerana memudahkan urusan kami semua 🙂

12 thoughts on “Family Day AGJC @ LWOT : Performance & Lucky Draw

  1. akak oklah poco2 tu..nape menjejaskan imej plak..poco2 tu mcm senaman jugak..anggap jelah akak tgh bersenam hehe

    • aah kan poco poco sejenis senaman bukan sejenis tarian yer dok?
      baiklahhh.. tak jejaskan imej ku http://blogmaya.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif

    • alhamdulillah rezeki kan.. akak pun bukan stok2 bertuah tapi ya lah tuah manusia siapa lah tahu hiks..

Comments are closed.