Family Day AGJC @ LWOT : Fun in the sun, Singing in the rain

Tema Family Day ni ialah Fun in the sun, Singing in the rain.
Cute kan? Tu idea manager saya, Tuty.
Kekira kalau panas kita having fun lah, kalau hujan kita bernyanyi lah, gitu.

DSC09637 : : mengambil tempat. saya sebenarnya nervous tu huhu. Nervous kenapa? nanti we story mory the morning glory yer : :

Opening gambit ialah show abang red indian.
Ye ke red indian? Hantam ja lah.
Orang main gendang segala. Dan pertunjukan abang api.

_MG_7985

_MG_7993

Diikuti dengan aktiviti memanaskan badan, senamrobik.
Kemain anak anak saya ambik pot depan AG yer.
Oh yang belakang tu lah Assistant Governor kesayangan kami.
Puan Jessica 🙂
Family Day ni under sektor beliau lah.

_MG_8011

_MG_8027

Terus ke telematch untuk kanak kanak.
Masa ni saya tengok Caca dah q nak main, tapi saya say no no no.
Sebab ini kan Family Day untuk staff.
Saya tak mau lah isu di kemudian hari nanti.
Walaupun saya tengok ada je yang bukan anak staff pun main sama.
Pendirian saya, biar orang lain buat, saya tak mau.
So Caca, jalan dengan Mommy kena ikut cara Mommy ok?

_MG_8057 : : pose seround dulu sebelum memulakan tugas : :

_MG_8055 : : Yaya dah bersedia untuk telematch : :

_MG_8058

_MG_8062 : : game nya adalah membawa straw yang disangkutkan getah tempe lalu mengepaskan kepada rakan : :

_MG_8064 : : Yaya in action : :

_MG_8065 : : berjaya mengepaskan dengan bergaya hasil tunjuk ajar Marina : :

Dapat tempat ke 2. Alhamdulillah.
Tahniah sayang. Mommy bangga dengan awak #walaupungamemainstrawjepuntakyahnakbanggasangat

_MG_8076 : : Encik Suhaimi menyampaikan hadiah : :

_MG_8077 : : Haipp barang tak ambik bebetul lagi awak dah paling muka? Not good sayang. Next time lepas ambik hadiah baru pusing k? : :

_MG_8117 : : itulah salah satu jua tugasan saya. mengepaskan hadiah kepada Kak As : :

IMG-20141002-WA0008 : : boss dan pembantu nya yang sama sama berpeluh peluh di bawah terik mentari : :

Usai telematch kids, telematch orang dewasa lah pula.
Encik Z masuk tarik tali, wakil RSA lah kan. Aterrr takkan saya pulak nak tarik tali nya haa..

DSCN1519 : : kemain Abang MdNor dengan Encik Z haa dedua pun berkacamata hitam sambil menarik tali : :

DSCN1520 : : nampak hensem pulak suami saya kohkohkohkoh : :

Berkat doa isteri, haaa RSA menang ok tarik tali ni.
Alhamdulillah. Sebab game lain semua pun kalah teruk hikhokhikhok #tutupmuka

2 thoughts on “Family Day AGJC @ LWOT : Fun in the sun, Singing in the rain

Comments are closed.