Ta Prohm, Angkor Wat

Sapa yang dah baca blog saya lama mesti ingat lagi kot saya penah pegi Cambodia bulan Januari tahun 2012?
Tapi punya la berjanggut bertahun tahun saya nak habiskan cerita Cambodia tu.
Taktau la kenapa masa tu pemalas tahap unta padang pasir betul.

Tu pun bersambung entry kat Angkor Wat bulan Disember 2013.
Pastu saya ada janji nak up gambar gambar kat Ta Prohm.
Konon konon save the best for last. Tetengok haaa dah dekat setahun kau huhu.

Pada yang tak pernah baca entry tu, kot nak ambik feeling, boleh KLIK SINI, SINI dan last hari tu saya stop kat SINI.
Entry ni saya nak share gambar gambar saya kat Ta Prohm, yang tak penah lagi di up kat blog.
Kat facebook memang ada lah, tapi no story to bebel la kan.

Ta Prohm Angkor Wat ni kekira antara tempat yang dalam wishlist saya lah.
Repeat balik la statement ni, sebabnya kat sini la shooting filem Lara Croft Tomb Raider.
Masa nonton filem tu memang saya dah tanam angan angan dan impian yang satu hari nanti nak jejak kaki ke sinun.
Masa sampai je tengok depan mata terus rasa nak nangis sob sob.
Cam tak sangka sampai jugak lah akhirnya.
Cuma sedih sikit sebab Encik Z takde. Trip Cambodia ni saya pegi dengan kawan kawan perempuan.

Masa sampai kat depan pokok besar ni, memang ramai orang.
Tapi alhamdulillah macam proses nak bergambar tu smooth je.
Takde berebut tolak tolak ke hapa.
TQ Fin tolong snap gambar bertalu talu.

IMG_4205

IMG_4207

IMG_4208

IMG_4202

IMG_4205

IMG_4219

IMG_4212

IMG_4213

IMG_4218

Insya Allah kalau ada rezeki bebila saya nak repeat lagi Siem Reap ni.
Of coz kalau repeat nak pegi sekali dengan Encik Z & Yaya.
Haa bukan susah pun nak up kan satu entry ni, bertahun tahun kau ambik masa dah kenapa Normaya? Tskk..

2 thoughts on “Ta Prohm, Angkor Wat

Comments are closed.