Salam Jumaat

Dapat perhatian jugak yer entry saya tentang ANAK ni.
Batubi tubi komen kat Facebook sana. Dan kat blog jua.
Tetiba rasa diri sendiri macam attention seeker. Hiks.

OK lah kita lupakan tentang isu tu.
Macam saya tulis la, saya bukan marah, saya nasihat.
Macam marah tapi tak marah pong.

Semalam takde entry yerh?
Busy is my middle name now, you know.
Family Day, appraisal, departmental lunch plus tugas tugas harian.
Tapi yang benarnya pun, saya dah takde apa nak update kot.
Eh maksud saya dalam dah takde entry dalam draft yang nak dipublish ha.

Perlukah saya membebel je tanpa tujuan ataupun up je apa apa entry janji berupdate atau biarkan je blog ini terdampar sepi?
Suka hati awak lah Normaya. Kisah ke pun? Hiks..

OK lah korang have a nice weekend.
Salam Jumaat. Love love love ^__^

4 thoughts on “Salam Jumaat

  1. kalau tak ada bahan seboleh2 nya nak carik bahan jugak supaya blog tak sepi.. tapi tak ada bahan.. macam I ni ha 2 hari tak berupdate tp sibuk melilau ke blog orang berBW.. heeee :p

    • hehe i pun bila dah takde entry dalam draft rasa cam eh apa nak update ni hehe..
      tapi BW tetapppp 😀

    • buat benda yang sama je tiap2 tahun tapi bila sampai masa tetap la termangu mangu tergaru garu kan hehe.
      tq usop.. 🙂

Comments are closed.