Blog Maya Dot Com

Welcome Dinner WITM Event

7 Ogos hari tu saya pegi Annual Dinner kat KL Convention Centre.
Annual dinner sempena apa?
Sempena WITM Event.
Kak Red yang roger ajak pegi.
Mekasih kak sebab ajak.

20140807_195152

Majlis dimulakan dengan ucapan dari Chairman of WITM Event Sdn Bhd iaitu Y Bhg Dato Mohd Khalid Harun diikuti dengan ucapan dari Guest of Honour.
Lepas tu apa lagi, makan time!

20140807_202854

20140807_204807

Sesambil makan ditayangkan video dan info tentang WITM Event ini.
Selang seli dengan persembahan nyanyian dan tarian.
Juga networking dengan medias, bloggers, VIPs.

PhotoGrid_1407412727704
: : bloggers setable under redmummy : :

20140807_213410
: : orang kuat belakang tabir untuk WITM Event, yan : :

send
: : yang sokmo cantik tak penah nya tak cantik : :

Bloggers yang duduk setable under Kak Red ni kan, mostly ramai pun yang saya dah biasa tengok muka dan jumpa kat event, tapi saya ni haaa selalu la masalah rendah diri bila jumpa bloggers.
Rasa cam siapalah aku ini untuk memintal buih yang memutihhh.
Tu yang selalu buat buat tak kenal sebab malu nak tegur huhu.

Shakiddo, HazmanFadzil, Pena Berkala, FazrolAmer, AyuJean.
Semua pun blogger femes. Saya aje blogger picisan huhuhuuu..
Anyway selamat berkenalan korang.
Sorry saya tak banyak cakap, memang semulajadi dilahirkan pemaluuu hehehehe..

PhotoGrid_1407423617966

20140807_215222
: : mak merah kesayangan : :

20140807_215208
: : berkejar kejaran saya nak bergambar dengan Amad. sekali saya dukung, haaaa hambik kau dia meraung satu floor boleh dengar. Amad niiiii.. malu acik ostajah tauu : :

PhotoGrid_1407425123670
: : berlatarbelakangkan Petronas Twin Tower yang satu masa dulu saya sangatlah bercita cita nak berkerjaya di dalamnya : :

Korang kalau nak tau lebih lanjut berkenaan WITM Event boleh layari www.witmevents.com.
Dan kalau nak tengok gambar gambar sepanjang event, boleh search kat instagram, hashtag #mptf2014 #gctc2014 #witmevent

    2 thoughts on “Welcome Dinner WITM Event