Syawal ke 13

Attend wedding Anis, officemate B** & husbandnya kat Puchong sana.
Keluar lepas Zohor, fuuu jem hebat di MRR2.
Sampai terus jumpa pengantin, berfoto dan ngap ngap makan.

20140809_153120

Dari Puchong menyinggah LEP. Macam biasa melawat anak anak saudara ku.
Depa tengah siap siap nak keluar beraya.
So lepak kejap je lah.

20140809_164103
: : Ocah dah kenapa macam sakit tulang belakang duduknya tu : :

20140809_172638
: : Ocah sibuk nak tengok Frozen kat ipad. Ayah dengan rela hati mendukung : :

20140809_173201
: : Lepas tu bermanja minum susu di atas ribaan Ayah : :

Balik tu dinner kat Restoran Hayaki Danau Kota.
Kali ke 2 makan kat sini.

20140809_200357
: : Ice blended orange. Iced Honey Lemon RM3.80 : :

20140809_200613
: : Encik Z makan Mee Kari, sama macam first time datang dulu. RM6.50 : :

20140809_200641
: : Nasi kerabu ikan kembung yang dapp dapp RM8.90 : :

20140809_200427
: : Pulut mangga RM5.50 : :

Sepanjang sejam kitorang dalam kedai ni kan, 5 orang peminta sedekah masuk.
2 orang penjual VCD. Dan sorang mintak derma.
Encik Z kata gamak sebab tu kedai ni tak putus putus customer. Sebab dia tak kisah orang datang mintak sedekah derma bagai.
Hmmm… tapi kalau ada customer yang annoying cemana?
Kalau annoying pi makan tempat lain la kot konsepnya no?

20140809_200650
: : suami : :

20140809_201144

: : isteri : :

Saya pakai inner neck beli kat Butik Inspirasihana.
Material lycra.
Masa pakai sebelum keluar rumah tu okay je.
Tapi bila lama lama expecially bila tunduk nak makan, dia licin terus cam menggelongsor jatuh tutup dahi dan muka. Stress mak hencek.
Lepas ni kena pakai serkup tudung jugak la nampaknya. Tak boleh pakai dia saja.