Blog Maya Dot Com

Kulim

Ni cerita Syawal ke 6 hari tu.
Saya dah ada kat Taiping.
Magika tak kejap kat KL kejap kat Taiping?
Heee.. tak payah magika sangat lah Normaya.

Ke Kulim sebab nak attend wedding Ernie Suriana.
Ernie Suriana eh, bukan Ernie Zuraida. Hiks.
Ernie Suriana adik bongsu kepada BFF saya, Ernie Zuraida.

Taktau la pulak saya parents si Ernie ni dah pindah ke rumah lain.
Idok ler jauh, kawasan situ situ gak, tapi mana la nak tau kan.
Berputar putar roda abang halim jugak lah cari rumah Ernie yang baru ini.
Sampai peluk cium bagai, terus cari makan.

nurain
: : Nur Ain Shah anje anje angat tu dengan Kakak Yaya tu : :

C360_2014-08-02-14-00-41-506
: : macam biasa, usah ditanya style saya lilit crumple shawl tu. ikut sedap tekak je : :

20140802_143619
: : eh eh Mariah pun ada. aterr kampung ia pun di Kulim sana : :

Tak lama pastu pengantin pun sampai.
Sekarang zaman moden eh, semua pun berdress berkot saja.
Tak sior dah nak pakai baju pengantin songket lace bagai.

20140802_140411

20140802_140432
: : baju merah tu Nurin Atiqah, anak sulung Ernie. lama saya tak jumpa ia : :

20140802_143845
: : Yaya tulis ucapan untuk Auntie dan Uncle pengantin : :

20140802_144352
: : kami tumpang bergambar di pelaminan : :

C360_2014-08-02-14-46-22-192

C360_2014-08-02-14-51-19-347
: : zaman dah maju, selfie je dengan pengantin. sampai tersiku makcik sebelah. hamponn makcik : :

20140821_072221
: : Ernie bagi souvenir dari Mesir. Fridge magnet, keychain, jubah & shawl. Sukaaaa. TQ Ernie Zuraida! : :

Selamat pengantin baru Ernie Suriana & Suami.
Semoga kekal hingga ke syurga. Muahhsss ^__^

Bila lagi kamu balik Ernie Zuraida?
Aterrr.. tahun depan bulan 12 pulak lerr. Ingat banyak beno duit aku nak balik selalu?
Iyer lerrr. Doa ler aku sampai sana yer..

Ernie dah berlepas balik ke Kaherah malam tadi.
Sob sob sob. Jaga diri babe. Sayang kau…