Kali ni baru betul betul Boi!

Pagi tu lepas breakfast kitorang reronda dulu sekitar hotel menikmati suasana embunan pagi.

20140603_085739
: : pokok besar ni sekali tengok macam agak scary jua huhu : :

Lepas tu budak budak macam biasa pi repeat mandi kolam lagi.
Ditemani Encik Z dan Mama.
Saya dalam bilik berkemas gitu gini apa yang patut.
Tengok je la lagi gambar depa kat swimming pool nooo.

20140603_090210

20140603_095920

20140603_100236
: : demo untuk Caca sebab ia ketakutan nak naik gelongsor ni : :

20140603_100806
: : tapi tetaplah Caca ketakutan. sampai ke sudah dia tak naik gelongsor tu. malulah dengan Cici. Cici tu relax je naik 2, 3, 4 kali tak takut pun tau : :

Caca tak boleh la tengok Kakak Yaya n Ayah bergembira.
Mesti la nak menyelit jugak.

20140603_100447

20140603_100633

Pukul 11 pagi balik bilik sesiap berkemas dan check out.
Dah wangi wangi dah anak anak Mommy.

20140603_115340

Try cuba nasib kat Warung Ibu.
Nasib ada lagi lauk pauk untuk nasi ambang.
So letslah.
Tapi yang lelain tak sior nak makan nasi ambang, depa makan nasi campur biasa.
Baiklahhh.

20140603_121606

20140603_123930

Singgah kat pasar ikan Pasir Penambang.
Mama mau cari ikan dan udang fresh.

20140603_125516

Sebelum meredah lebuhraya pulang ke Kuala Lumpur, singgah sebentar nak try Cendol Bakar yang katanya sedap bebenau tu.
Drive thru ok. Dont play play.

20140603_131814

20140603_131914
: : sebelah menyebelah coconut shake dengan cendol bakar : :

20140603_132029
: : tu meno cendol bakar. pilihlah mana berkenan di hati : :

20140603_132220
: : beli satu je sebab yang lain takmau. ostajah ni pun saja je nak try merasa. ok ok je la pun, takde la sedap sampai termimpi mimpi ke hapa. janji rasa cendol, bukan rasa abc mahupun aiskrim : :

OK watamat kisah cuti cuti Kuala Selangor.
Berjangguit nak habiskan pfftttt.
Dalam masa terdekat ni takde percutian ke mana mana, so legalah sikit.
Lega tak payah pressure fikir tak update update kat blog, walhal bukan orang kisah pun kannn hehehe.

TQ for reading! Tata ^__^