Aroma Ikan Bakar Jeram

20140601_173130 : : Maamar ni kan… penat penat Mommy beli kuda untuk birthday awak, awak takut la pulak. Sentap mommy tauu : :

Lepas asar siap siap, mau pegi makan seafood kat Jeram.
First time saya sampai sini.
Selalu pun dengar cerita orang je.
So dah alang alang sampai area sini, lets lah kita try test tengok.

20140601_183242 : : Aroma Ikan Bakar : :

20140601_183231 : : pilih apa yang nak dimakan : :

Masa ni tak silap saya dalam pukul 6.30 petang camtu lah. Tapi fuhh dah penuh meramai orang hah.
Saya ingat nak duduk belah yang buluh tu pun tak boleh sebab full house.
So duduk je la kat belah dalam.
Besar rahmat la tu, dari takde seat? Betul tak?

20140601_183817 : : ayah chu adil, maamar, ocah, mama yana : :

OK ini yang kami order.

20140601_183712 : : air oren & air tembikai dan ais kosong RM30 : :

20140601_184707 : : butter prawn RM65.25 : :

20140601_184714 : : ikan siakap 3 rasa RM48.95 : :

20140601_191531 : : ikan siakap stim RM39.35 : :

20140601_184903 : : sotong goreng tepung RM23.05 : :

20140601_184856 : : sayur campur & kangkung goreng belacan RM12 : :

20140601_185443

20140601_185451

20140601_192635

Total makan RM253.35. Bahagi 3 beradik dalam RM85 sorang, ok lah kan.
Food tu nak kata sedap sangat takde lah.
Tapi ok la average makanan laut.
Sesekali bertukar selera. Seselalu kalu, huhuhuuu..

20140601_184550 : : gilir gilir makan sebab kena pegang ocah : :

20140601_192709 : : ada ruang macam stage kat depan ni, so bergelimpangan je lah anak anak kat sini : :

Sebelum masuk maghrib bawak bebudak jalan kat tepi pantai ni ha.
Kalau dapat duduk kat seat buluh tu lagi best kot.
Haihhh takde rezeki. Maybe next time huhu.

20140601_192915

20140601_193120

20140601_194644 : : eceh maamar, macam tau je birthday dia kan, terus ditariknya kotak kek tu depan dia : :

Nyanyi lagu Allah selamatkan kamu.
Pastu ngap ngap kek redvelvet ni kejap.
Kemudian beransur geraklah ke destinasi seterusnya.

Selamat hari jadi Abang Long, Encik Z & Maamar! 🙂

6 thoughts on “Aroma Ikan Bakar Jeram

  1. along pun selalu baca pasal ni kat blog kawan2 je…x tau bila bleh try makan kat sini…tu la mcm x best plak x dapat makan kat area pangkin buluh tu kan…

Comments are closed.