8 Syawal

Salam 8 Syawal!

Saya cuti hari ni.
Tapi saya bukan cuti dari last week yer.
3 hari yang korang cuti tu, saya berhempas pulas bertugasan di pejabat. Tak payah berhempas pulas sangat k Normaya.
Walaupun kau feel pose pose manja je depan pc. Hiks.

Oleh sebab saya cuti so takde entry lah.
Tapi saya dah belanja 3 entry last week untuk korang.
Kira okey lettew.
Esok kita cerita ceriti kisah raya saya yang tak seberapa tu k.

Tata ^__^

4 thoughts on “8 Syawal

Comments are closed.