3 Syawal

Korang ingat tak dekorasi kat office saya tahun lepas?
Ala ala kampung gitu.
Ada periuk, langsir dan siap ada basikal ok.
Tahun ni kita ubah konsep.
Moden kontemporari katanya.
Macam biasa, saya salah sorang yang bertungkus lumus mendekorasi.

IMG-20140717-WA0002 : : amboii Balbir tu. jadi mandor : :

IMG-20140717-WA0001 : : Emli kena paksarela tampal tulisan selamat hari raya : :

20140730_094326
: : props : :

Hari Raya ke 3 saya dah ada kat office dah.
Tapi tak boleh nak mengular pun sebab tiga tiga boss pun ada.
So pose pose maut depan pc pura pura busy je lah he he.
Bawak Yaya pegi office sebab tengah hari tu FM nak datang bawak Yaya beraya ke Melaka pula.

20140730_105819

20140730_105837
: : keep calm and bagi duit raya : :

20140730_110059
: : alas meja, karpet, bantal coklat, print sticker props, print gambar semua pun saya punya/buat : :

Katanya konsep moden kan, tu yang tulisan Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir Batin tu ikut font Facebook & Twitter.
Ke korang tak perasan? Haippp…

20140730_110125

20140730_114443

20140730_114611
: : jangan tanya apa fesyen saya lilit crumple shawl tu. konon nak stylo la ikut tutorial kat youtube. tapi hasilnya ^#^*@&@)@)@_!$ : :

C360_2014-07-30-09-40-05-599
: : Mya, Khairy, Tuty & Emli. Kami yang semangat bekerja di Syawal ke 3 hehe : :

Dulu Yaya takut dengan Emli tau.
Sebabnya Emli penah usik masa tu Yaya pakai baju sleeveless.
Tak silap saya 3 tahun lepas kot.
Masa tu Yaya pun baru baru darjah 1.
Pastu Yaya dah macam takut la dengan Emli.

Ni Yaya dah besar, saya suruh je jumpa Emli.
Pastu depa pun bersalam salaman.
Emli kata Pakcik gurau gurau je dulu tu.
Kita kosong kosong yer.
Lalu mereka pun berkawan gembira.
Emli siap bagi duit raya 2 kali ha.
Memula sebelum raya hari tu dah bagi, ni bagi lagi.
Murah rezeki Pakcik Emli, kan Yaya?

20140730_114324

2 thoughts on “3 Syawal

Comments are closed.