3, 4 & 5 Syawal

Raya ke 3, 4 & 5 tiga hari berturut turut keluar waktu lunch.
Sebab KakTin yang drive, so i follow je lah.
Pegi Sogo, Jalan TAR & The Curve.

Masa pegi Jalan TAR singgah lunch kat Station Kopitiam Semua House.
Elok order food, hujan melebat kau.
Mendapat la tempias hebat di wajah ku ini.

20140731_131459

20140731_132531

: : FU Signature Tea iaitu 3 layer tea. tak sedap huhu RM4.50. KakTin minum ais cincau RM2.50 : :

20140731_133151

: : Kau makan apa ni kak? Nasi goreng daging ek? RM9.90 : :

20140731_133818 : : saya pulak kalau makan kat Station Kopitiam ni biasa mesti ambik ni ha. Sizzling Beef. Sedappp. RM13.90 : :

C360_2014-07-31-13-24-29-326

Petang tu balik office teman Encik Z pegi klinik.
Tetiba pulak dia kena ulser.
Berbiji biji haa dalam mulut sampai tangkap ke kepala katanya.
Lama dah saya tak pegi klinik ni sampai dah berubah wajah dah interior design nya.
Saya kan tahun ni tak penah MC lagi.
Pencapaian terbaik tahun ni okk.

20140731_181352

: : tu casing handphone ke belacannnnn Normaya oiiii??? : :

C360_2014-07-31-18-21-02-933

: : selfie syok sendiri. eh bukan selfie ni memang kategori bergambau syok sendiri ke? hikss. kulit tu takyah nak flawless sangat k : :

Hari Jumaat pegi The Curve, makan kat Sushi King.
Servis slow amatttt.
Uncle cina belakang seat kitorang tu dah amukan ablasa dah.
Gamak ramai staff cuti raya lagi la kot no?

20140801_133145

: : hot green tea wajibbbb. RM0.50 : :

20140801_134632

: : salmon steak RM19.90 : :

20140801_140955

: : aiskrim vanilla RM1.00 : :

Orang lain raya ke 3, 4 dan 5 masih dok pulun makan lemang, ketupat, rendang, nasi himpit, kuah kacang bagai.
Saya ni dah pekena Mcdonalds, sizzling beef & sushi.
Moden betul raya tahun ni. Rasa macam nak repeat je beraya gini tahun depan. Hmmmm….

4 thoughts on “3, 4 & 5 Syawal

  1. yer kot.
    beef fried rice.

    not bad kan, beraya di perantauan.
    boleh jom jom ripit beraya gini tahun depan if ada umo panjang 😉

    • aah ok je beraya di perantauan.
      tak semesti kena berdepan muka dengan keluarga, ingatan tu yang penting. cewahh..

Comments are closed.