Selepas 6 bulan

Dah pernah letak gambar pakai jubah princess ni kat instagram, tapi baru nak letak kat blog.
Kadang tu bukan semua gambar saya letak kat instagram, saya letak kat blog. Ikut mana dan & mana suka je.

Jubah princess ni saya beli dari ILA.
Ila kawan seoffice saya.
Dah kata beli dari kawan seoffice, wajiblah akan tersama dengan kengkawan lain.

Kalau dah terserempak sama tu, biasa senyumm je la.
Kalau tak senyum pun, buat buat tak nampak, buat buat belek handphone sudah. Nak buek camno dan sama kann..

PhotoGrid_1400110879373
: : princess ostajah normaayah in action : :

Suka jubah ni sebab sebab ia flowy flowy.
So feel feel princess walaupun hakikatnya adoo.
Ingat raya nanti nak beli lagi barang sehelai 2.
Ada stok lagi tak, Ila?

Repeat pakai sebulan selepas itu sempena majlis celebrate birthday staff yang lahir bulan 1 sampai bulan 6.
Untungla yang bulan 6 tu kan.
Yang bulan 1 macam saya ni ha, pasrah je la disambut 6 bulan selepas.

20140625_122834
: : kek redvelvet : :

IMG-20140626-WA0001
: : saya dan kawan kawan seoffice yang diraikan : :

20140625_135742
: : dapat voucher sogo RM10. nak beli apa ek? hmmm : :

12 thoughts on “Selepas 6 bulan

  1. kalau ditakdirkan dalam dunia ni mmg kena celebrate birthday after 6 month caner ek?? hahaha.. ehh comel lah jubah princess tu.. brapa RM? suka kaler pink jubah tu.. 🙂

    • heee tq!
      nampak muda eh.. baiklahhh akan saya up barang sehelai 2 lagi. hiks.

  2. eh eh kami berkenan la dress ni tapi mau yang mesra menyusu, bisa kan? hik hik hik

Comments are closed.